43 jaar uit Hilversum

Er moest iets veranderen!*

Nadat ik was gestopt met roken kwam ik erg veel aan. Ik was altijd al wat steviger maar mijn kledingmaten gingen steeds meer omhoog. Ik was er zo klaar mee!

Ik kon dezelfde week nog terecht

Ik sta niet graag op foto’s maar de foto’s waar ik op stond waren wel erg confronterend. Er moest iets veranderen. Ik was zelf al wat begonnen met shakes maar merkte dat dit erg lastig was. Ik had advies en begeleiding nodig. Na wat informatie op internet kwam ik uit bij PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim. Ik zocht naar een coach bij mij in de buurt en kwam uit bij Ellen. Ze had nog plek in Hilversum maar ik wilde geen week meer wachten en kon toen dezelfde week nog terecht in Almere waar ze ook zit.

Met Ellen besprak ik wat ik graag wilde bereiken en ze gaf me ook goed advies over het PS. food & lifestyle programma. Ik heb meteen besloten om te starten en liep met het starterspakket de deur uit. Ik was heel benieuwd hoe de producten zouden smaken en hoe het zou zijn om zes keer per dag te eten. Ik heb wisselende diensten dus in het begin was het steeds goed uitrekenen wanneer ik mijn volgende eetmoment kon hebben. Maar met het advies van Ellen ging dit erg goed. Ik probeerde lekkere recepten via de site en volgde andere PS’ers op social media voor tips.

In stappen naar mijn doel 

Elke week kwam ik langs voor het consult en de lichaamsmeting. De ene week ging beter dan de ander, maar over het algemeen ging het heel goed. In het begin merkte ik nog niet zo veel, maar op een gegeven moment ging ik steeds beter in mijn vel zitten.

We hebben mijn doel in stapjes opgedeeld, waardoor het fijn was om hier naartoe te werken. Na mijn eerste tussentijdse doel heb ik mezelf beloond met een lekkere ontspanningsmassage.

Ik ben in mei gestart en al snel volgde daar de zomervakantie. We zijn naar een All Inclusive hotel gegaan, maar met tips van Ellen ben ik hier goed doorheen gekomen en had ik na de vakantie zelfs een positief weegresultaat!

De laatste loodjes

Zoals ze zeggen wegen de laatste loodjes het zwaarst. Maar na de feestdagen lukt het om mijn doel te behalen! Zonder de steun van Ellen was mij dit niet zelf gelukt. Ik ben zo trots op mezelf en vind het nu ook weer leuk om nieuwe kleding te kopen.

Nu gaan we langzaam weer opbouwen naar: meer koolhydraten en minder PS. food & lifestyle producten. Ik vind dit wel erg spannend omdat ik inmiddels gewend ben aan het eten zoals ik dat nu doe. Maar ik heb ook geleerd dat ik af en toe lekker mag genieten en dat ik het daarna ook weer kan oppakken en weer goed oplet op wat ik eet. Ik eet nu weer alle groentes en fruit. We doen dit stap voor stap zodat we ook goed in de gaten kunnen houden hoe ik reageer op de aanpassingen in mijn eetpatroon.

Ik ben blij met de nieuwe productlijn: PS. life. Even weer wat nieuwe smaken, en producten die er speciaal zijn om in balans te blijven. Ik blijf voorlopig nog een jaar naar Ellen gaan en dat geeft mij een prettig gevoel. Ik wil absoluut niet meer terug naar ‘mijn oude ik’, maar weet zeker dat, dat niet meer gaat gebeuren!

Ellen
Coach van Bianca

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer