Winkelwagen
Terug

60 jaar uit Ermelo

"Genieten van de reis naar een gezond gewicht dat blijft!*"

Een tijdje geleden organiseerden we weer een fotoshoot op ons hoofdkantoor. Carolien werd samen met een aantal andere PS'ers uitgekozen om langs te komen. Zij behaalde haar doel en deze fotoshoot was echt de kers op de taart! Een mooie manier om haar eens goed in het zonnetje te zetten.

Voor eens en voor altijd

Het begon met een berichtje van mij aan een PS. food & lifestyle coach bij in de buurt, namelijk Claudia van Go for fit: “Ik lees steeds je enthousiaste berichten op social media, mag ik je gewoon eens bellen voor wat meer info?”

Nog dezelfde dag hadden we contact en we planden een week later de eerste afspraak waarin ze me alles zou vertellen over het PS. food & lifestyle programma. Vlak voor die zalige decembermaand met al het lekkers, besloot ik gelijk te starten. Ik herinner me vooral de woorden van mijn coach: “Dit gewicht zie je vandaag voor het laatst.” En daar had ze helemaal gelijk in!

Nadat Carolien in de watten werd gelegd door onze visagiste, werd het tijd om haar behaalde resultaat vast te leggen tijdens de fotoshoot!

Tips en advies van mijn coach

Ondanks een heel uitgeschreven en gestructureerd menu, moest ik toch nog een beetje zoeken de eerste week. Ik hield me keurig aan de voorschriften, maar vond niet alles even lekker. 100 gram radijs, dat had ik in mijn hele leven nog nooit gegeten. Maar ik hield het wel vol!

Ik was blij dat mijn coach een week later samen met mij keek naar hoe ik toch aan mijn groentequotum kon komen. Ze gaf mij de gouden tip om een lekkere soep te maken voor tussen de middag. De tomatensoep is inmiddels echt mijn favoriet geworden.

De gesprekken tijdens het consult

Mijn coach Claudia is zelf ervaringsdeskundige en gaf dus goede tips. Ze dacht met me mee en zo zijn we samen op pad gegaan de afgelopen 10 maanden. Of onze gesprekken altijd gingen over eten? Nee echt niet! En dat vond ik juist fijn, ook even van mens tot mens in gesprek. Begin 2022 mocht ik mijn doel op papier zetten en daar schreef ik: genieten van de reis! (en natuurlijk minder kilo’s). Dat is allebei gelukt, de teller staat op -40 kg.

Carolien haar coach Claudia kwam ook gezellig mee naar ons hoofdkantoor. Een foto samen mag dan niet ontbreken!

Investeringen

Ja, een hele prestatie, dat vraagt om investeringen. Dat is het eerlijke verhaal. Het is een mentale investering: de knop om en volhouden, je moet het tenslotte zelf doen. Een investering in tijd: voor jezelf de PS. food & lifestyle producten bereiden naast het koken voor het gezin. Een financiële investering: de producten zijn niet goedkoop. En ik moest natuurlijk nieuwe kleding kopen.. dat was gaaf! Maar deze investeringen zijn het zeker waard geweest.

Ik ben nog steeds wie ik ben, en toch zie ik een andere Carolien in de spiegel, dat is genieten! Natuurlijk voel ik me anders: lichter, fitter en ik beweeg makkelijker. De volgende stap voor mij is fase 2, en ik kan je zeggen: de eerste mandarijn die ik weer at was zo lekker dat ik er kramp van in mijn kaken kreeg.

Ik ga mijn reis vervolgen, samen met Claudia. En naast het feit dat ik trots ben op mezelf ben ik dat ook op haar!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 45 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer