Daniëlle de Greef 46 jaar uit Gennep

Happy, fit & sexy ... *

Even voorstellen,

Mijn naam is Daniëlle de Greef, getrouwd en de trotse moeder van 3 mooie zonen van 19, 15 en 8 jaar. In maart 2014 ben ik in de ziektewet terecht gekomen n.a.v. een burn-out, welke ik overigens totaal niet aan heb zien komen. Mijn wereld stond helemaal op zijn kop en alle controle over mijn lichaam was ik kwijt. Van een super actieve vrouw werd ik van de een op andere dag een vrouw die bijna niks meer kon.

Vooral de eerste maanden dat ik thuis was kon ik bijna niks met als gevolg dat ik meer ben gaan eten en de kilo's er langzaamaan bij kwamen. In eerste instantie kon ik me er niet druk om maken, maar naar gelang het stukje bij beetje beter met me ging voelde ik me er niet meer prettig bij. Ik wilde mijn oude ik weer terug, zowel fysiek als mentaal. Om deze reden heb ik een afspraak gemaakt bij Inge Hendriks, eigenaresse van de TFM afslankstudio in Boxmeer.

Samen met Inge heb ik een afslankplan gemaakt dat bij mij paste. Wat voor mij voorop stond was verantwoord afvallen, met als doel energieker te worden en mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ook was het voor mij een goede manier om stapsgewijs te kunnen re-integreren richting mijn werk als begeleidster van mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Want ook op mijn werk is een mentale en fysieke gesteldheid erg belangrijk, en staat alertheid en focus voorop.

Dit alles (gewichtsverlies, fysiek en mentaal sterker worden) wilde ik bereiken met het dieet van PowerSlim. Ik wilde lekker kunnen eten en vooral niet het gevoel hebben dat ik een dieet volg. Ik ben nou toch eenmaal iemand die van lekker en gezond eten houdt en niet het gevoel moet hebben dat ik op een houtje moet bijten. Met alle lekkere producten van PowerSlim, de tips en het advies dat ik van Inge kreeg heb ik 6 keer per dag een verantwoorde maaltijd kunnen eten zonder tussendoor ook maar een moment honger gehad te hebben.

Wat ik zo fijn vind aan PowerSlim is de grote variatie aan producten. Ik heb sinds dat ik met het dieet gestart ben alleen nog maar goede en gezonde voeding gegeten dat er aan bijgedragen heeft mijn burn-out klachten te verlagen en het heeft bijgedragen aan mijn herstel. Nu is goede voeding niet de oplossing voor een burn-out, maar wel een zeer belangrijk component om hier weer grip op te krijgen. Voorheen at ik veel en vaak suikers. Suikers zitten overigens in bijna alle voeding. De suikers gaven me steeds even een korte boost, met als gevolg dat er ook weer een onvermijdelijke dip kwam. Omdat mijn suikerspiegel niet meer in balans was betekende dit nog meer disbalans.

In de periode dat ik geleidelijk aan afviel ging ik me steeds beter voelen. Ik kreeg mijn energie weer terug, ik voel me fit, mijn concentratievermogen nam toe, en de vermoeidheid nam af. Ik was weer zelfverzekerd........en geloof me, dat is een geweldig gevoel! Dit gaf me kracht, en was voor mij tevens de motivatie om ook nadat ik mijn doelen bereikt had naar de TFM afslankstudio te blijven gaan.

Ik voel me erg prettig bij de begeleiding die ik van Inge krijg. Elke keer weer als ik bij Inge ben geweest verlaat ik de studio met een lach op mijn gezicht. Het gaat niet alleen om de begeleiding die Inge geeft, maar ook de manier waarop ze elke keer weer zegt dat ze trots op je is, en de tijd die ze voor je vrij maakt. Nog steeds gebruik ik elke ochtend een product van PowerSlim. Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind om op gewicht te blijven, en omdat ik het erg lekker vind. Voor mij is het elke ochtend een goed begin van de dag.

Een stukje liefde begint bij jezelf, en waar een wil is, is een weg.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer