Winkelwagen
Terug

64 jaar uit Amsterdam

"Harry Piekema: "Ik zocht een manier om mijn levensstijl te veranderen"*"

Al een aantal jaren merkte ik dat ik eigenlijk steeds minder lekker in mijn vel ging zitten. Toen ik foto’s en tv-opnames van mezelf terugzag, merkte ik dat ik mijn lichaam niet meer bij me vond passen.

Ik heb een hekel aan diëten en zocht dus naar een manier om mijn leefstijl te veranderen. Het liefst met begeleiding, want structuur aanbrengen is niet mijn sterkste punt. Ik heb een onregelmatig leven: de ene dag sta ik op de set, dan ben ik weer thuis aan het schrijven of moet ik een lezing geven.

Via een collega van me hoorde ik over PowerSlim, het had hem erg goed geholpen. Ik vond de klik met een coach erg belangrijk, dus besloot ik om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met een coach bij mij in de buurt, Ellen. Zij gaf me een helder beeld van het PowerSlim programma en goede, nuchtere adviezen.

De weekmenu's hielpen me om een regelmatig eetpatroon aan te leren. Ik vond het fijn dat ik ze kon aanpassen met ingrediënten die ik zelf lekker vond, want dat vond ik wel belangrijk. Ik hou van koken en wil graag mijn eigen smaken samenstellen.

De eerste drie dagen had ik, zoals verwacht, een beetje last van de omschakeling. Maar daarna voelde ik me al snel energieker dan daarvoor. Mijn favoriete PowerSlim product was de sojarijst, waar ik met groente en wat vlees en eigen kruiden een Chinese of Indiase draai aan kon geven. Fijn was ook dat ik recepten kon maken waar ik anderen een plezier mee deed als ze kwamen eten.

Een eyeopener was dat ik met regelmatiger eten, vijf keer per dag, zoveel beter gefocust kon blijven. En dat dat ook op dagen dat ik buitenshuis was, heel makkelijk ging met de tussendoortjes die ik mee kon nemen. Want dat was waar ik het meest tegen op zag, dat je de hele dag met eten bezig zou zijn. Geen sprake van.

Ellen zorgde ervoor dat ik bleef doorzetten, en als er even stilstand was dan hielp ze me weer 'back on track' te komen. En dat is helemaal goed gekomen! Ik heb mijn doel behaald en ben erg blij met hoe ik eruit zie. Controle hebben over je eetpatroon en hoe je eruit ziet is iets dat erg bevredigend en zelfbevestigend is. Als acteur ben ik natuurlijk gewend om naar mezelf te kijken en het geeft een goed gevoel als ik mezelf nu op een foto of op tv zie en denk: 'Zo wil ik er uit zien, goed gedaan.' In overleg met mijn coach Ellen heb ik mijn doel bijgesteld. Want uiteindelijk is hoe ik me over mezelf voel belangrijker dan een getal.

Inmiddels heb ik de overgang gemaakt om langzaamaan meer koolhydraten toe te voegen aan mijn eetpatroon. Die opbouwfase is erg belangrijk, waarbij de begeleiding van Ellen één keer in de drie weken de vinger aan de pols houdt.

Het fijnste vind ik dat ik echt een andere leefstijl gevonden heb en dat het traject eigenlijk heel ontspannen ging. Het hielp ook dat ik allerlei informatie kreeg tijdens onze wekelijkse gesprekken. Zo leerde ik veel meer over mijn lichaam, zoals vet- en vochtpercentage en kon ik onderbouwd aanpassingen in mijn eetpatroon maken.  

Als je een goede overgang wilt maken naar een gezonde levensstijl, kan ik je PowerSlim echt aanraden. Dat heb ik dan ook al aan veel mensen gedaan!

Fotograaf: André Sjouerman

Ellen
Coach van Harry

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Bridget Maasland, 49 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tonny van Blijderveen, 55 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer