71 jaar uit Vlijmen

Het eetdagboekje van Marcia

Ik was niet meer tevreden met mezelf en vond dat ik daar iets aan moest doen. Ik ben daarom gestart met het PowerSlim programma bij een coach bij mij in de buurt, Marloes van Any Body.

Mijn coach Marloes trok mij over de streep door haar eigen ervaring te vertellen met het PowerSlim programma. Marloes heeft zelf ook PowerSlim gevolgd en vervolgens besloten om zelf ook coach te worden. Ze kon mij dus vanuit haar eigen ervaring helpen.

Door PowerSlim heb ik geleerd om ritme aan te brengen in mijn eetpatroon. Ik heb 6 eetmomenten op een dag en dat vind ik heel prettig. De producten zijn heel gemakkelijk mee te nemen. Daardoor krijg ik geen drang om te snaaien. Ik had juist verwacht dat ik het zwaar zou krijgen maar dit is me reuze meegevallen. Als je serieus iets wilt bereiken, zul je voor jezelf een knop om moeten zetten.

Het resultaat dat ik behaald heb is mij gelukt dankzij de begeleiding en motiverende woorden van mijn coach Marloes. De wekelijkse terugkoppeling ervaar ik als heel prettig!

Ik wil bij deze graag mijn enthousiasme met jullie delen om ook te gaan voor een gezonde levensstijl. En dan vooral door te gaan en vol te houden. Ik geef jullie daarom dan ook graag een kijkje in mijn eetdagboekje!

eetdagboekje_Marcia1

Mijn eetdagboekje

  • 08.30 uur: ik ontbijt vaak met magere kwark met de PowerSlim muesli chocolade pecan karamel. Hierbij drink ik 1 kopje koffie.

  • 11.00 uur: als tussendoortje in de ochtend neem ik vaak de ready to go aardbeien smoothie of de lekkere PowerSlim chocolade pindakoek. Hierbij drink ik 1 kopje koffie.

  • 13.00 uur: als lunch neem ik bijvoorbeeld een meerzaden bolletje met smeerkaas 20+ en een plakje kipfilet. Daarbij eet ik sla, komkommer en tomaatjes.

  • 15.00 uur: in de middag kies ik meestal voor de sinaasappel gember koek of de PowerSlim vanille wafeltjes.

  • 18.00 uur: ’s avonds maak ik bijvoorbeeld een gerecht met de fusilli, knoflook garnalen en een salade.

  • 20.30 uur: ik sluit de dag af met een ready to go vanille pudding en een blikje cola zero.

Gedurende de dag drink ik 2 liter water/drinkbouillon/thee.

Ik zorg er altijd voor dat ik een planning maak voor de komende week. Ik vul dan voor iedere dag een doosje met de producten voor die dag.

weekdoosjes_Marcia

Mijn favoriete PowerSlim recepten

De noodles en sojarijst van PowerSlim zijn bij mij favoriet. Ik kan hier heerlijke gerecht mee maken. Ook de wafels (vanille, mokka en chocolade wafels) zijn één van mijn favoriete producten.

Mijn favoriete maaltijden zijn toch wel:

  • Noodles met kipfilet of garnalen en groenten

  • De aardappelpuree met een stukje vlees/vis en groenten

  • Nasi met een komkommersalade

  • Een gebakken omelet met spinazie

eetdagboekje_Marcia2

eetdagboekje_Marcia3

Marloes
Coach van Marcia

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer