Winkelwagen
Terug

50 jaar uit Haarsteeg

"Het eetdagboekje van Martijn"

In september ben ik met frisse tegenzin begonnen met het PowerSlim programma. Ik had mezelf als doel gesteld om gezonder te gaan eten en mijn streefgewicht te bereiken. Ik zat niet lekker meer in mijn vel en wilde daar graag wat aan doen. Maar ik moet zeggen dat door het uitgebalanceerde programma de inspanning alleszins meegevallen is.

De eerste 3 weken heb ik mijzelf streng aan de richtlijnen van het PowerSlim programma gehouden. Om vervolgens mezelf als “beloning” 1x per week te trakteren op Grieks eten, weliswaar zonder friet en rijst zoals we normaal gesproken zouden eten. 

De wekelijkse afspraak met mijn PowerSlim coach was elke keer weer een feest, gezien het resultaat en de goede adviezen van mijn coach Marloes.

Inmiddels heb ik mijn doel behaald, sneller dan verwacht. Ik eet nog steeds koolhydraatarm, wat geen straf is. In het weekend let ik daar minder op en gun ik mezelf ook gerust iets lekkers. Wanneer ik daarna mijn nieuwe, koolhydraatarme eetpatroon weer oppak is de schade binnen 2 dagen weer ongedaan en lukt het me zo mooi om in balans te blijven.

Ik ben er van overtuigd dit goed op eigen kracht te kunnen volhouden, mede door de beloning die je van je lijf krijgt door jezelf veel beter te voelen.

Al met al een aanrader en Marloes hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding!

Eetdagboekje

Dit is wat ik zoal at op een dag:

  • 8:30 uur: twee sneetjes PowerSlim witbrood, waarvan één sneetje brood met kipfilet en één sneetje brood met 20+ smeerkaas
  • 11:00 uur: PowerSlim reep Crispy Citroen
  • 13:00 uur: twee sneetjes PowerSlim witbrood, waarvan één sneetje brood met rookvlees en één sneetje brood met gerookte zalm. Plus een portie rauwkost, zoals komkommer of tomaatjes.
  • 15:30 uur: PowerSlim reep Crispy Appel
  • 18:00 uur: een lekkere maaltijdsalade met diverse groenten, de PowerSlim honing-mosterddressing en (in olijfolie) gebakken stukjes kipfilet.
  • 20:00 uur: bij de koffie een PowerSlim reep Crispy Citroen (ja dit is mijn favoriet).
    En als ik dan nog zin had in iets lekkers dan ik rond 22.00 uur drie kleine blokjes kaas 30+.

Over de hele dag dronk ik twee kopjes zwarte koffie en veel water uiteraard.

Marloes
Coach van Martijn

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer