Winkelwagen
Terug

47 jaar

"Het ging zo gemakkelijk!*"

Eigenlijk zat ik al jaren niet meer lekker in mijn vel. Ik zei toen al dat ik er graag wat aan wilde doen… maar dat bleek moeilijker te zijn dan gedacht. Ik was eigenlijk al blij dat ik stabiel bleef. Maar toen ik na de feestdagen op de weegschaal ging staan schrok ik. Ik heb onmiddellijk een mailtje gestuurd naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma besloot ik het starterspakket te kopen. Ik was enorm gemotiveerd om eraan te beginnen. Ik ben de dag er na gelijk gestart.

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes en maakte ook heerlijke gerechten die ik haalde uit het kookboek van PowerSlim of vond inspiratie in de recepten op de website. Omdat het zo goed ging besloot ik mijn doel naar beneden bij te stellen.

Fase 2 van het PowerSlim programma heb ik dus even vastgehouden en ik ben er met volle moed voor gegaan. Tijdens de lockdown had ik nu heel veel tijd om extra te bewegen. Ik ging zeker 3 keer per week wandelen en dat tot wel 15km en daarnaast nog een paar keer per week fietsen. Dit heeft natuurlijk ook geholpen om mijn doel te bereiken.

Met plezier ging ik wekelijks naar de afspraak met mijn coach. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder haar was het me niet gelukt!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer