Paula Mostertman 51 jaar uit Leerdam

Het is de investering dubbel en dwars waard geweest!*

Mijn gewicht houdt me al lange tijd bezig. Net als zoveel vrouwen wilde ik graag afvallen. Ik heb van alles geprobeerd. Telkens lukte het me wel om af te vallen, maar de kilo’s kwamen er (snel of geleidelijk) weer bij. Omdat ik er, met name op mijn werk, goed uit wil zien, zat me dat best dwars.

Eigenlijk had ik al een poosje zin om te gaan PowerSlimmen. Ik ken mensen die het programma gevolgd hebben en die een prachtig resultaat hebben bereikt en behouden. In eerste instantie hielden de kosten me tegen. Maar toen ik na mijn vakantie weer zwaarder was geworden, besloot ik dat er nu echt iets gebeuren moest en ben ik begin augustus op intakegesprek geweest bij Tamara van La Peau Satin in Leerdam.

Het ging allemaal zo goed dat ik besloot om de lat wat hoger te leggen en mijn doel bij te stellen. Dat resultaat heb ik nu bereikt en ik voel dat ik het kan vasthouden.

PowerSlim geeft structuur aan je eetpatroon. Je mag zes keer per dag eten. Je eet koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten. Ik heb enorm veel steun gehad aan het kookboek en de weekmenu’s. Op die manier leer je gezond te koken en afwisselend te eten. Eten buiten de deur is ook goed te doen. Zolang je het stokbrood, de frietjes, de gebonden sauzen en de toetjes maar laat staan.

Natuurlijk heb ik ook mijn lastige momenten gehad en heb ik weleens gesmokkeld, maar dat heeft het gelukkig niet in de weg gestaan. Ik ben nu aan het opbouwen en zie mijn slanke toekomst zonnig in. Ik weet dat ik, doordat ik veel van wat ik tijdens het PowerSlimmen heb geleerd, blijf vasthouden, mijn gewicht goed in de hand kan houden – dat had ik met andere methodes niet. Zo komt PowerSlim bijvoorbeeld iedere week met lekkere, nieuwe recepten. Ik heb me voorgenomen om die zoveel mogelijk toe te passen. PowerSlim heeft ook veel lekkere tussendoortjes, een paar daarvan heb ik nog steeds in huis. In geval van ‘zin in iets lekkers’ heb ik dan altijd een verantwoorde variant in huis.

Ik voel me nu, met name op mijn werk, veel zelfverzekerder en ben ongelofelijk blij met het resultaat. Dankzij PowerSlim en mijn coach Tamara. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer