Winkelwagen
Terug

38 jaar uit Nieuw-Vennep

"Het is de moeite waard!*"

Nadat thuis het ritme even weg was en Mariska haar eigen bedrijf begon, ben ik als eerste cliënt bij haar gestart. Gewoon lekker eten en toch naar mijn doel toe werken, dat was het idee.

Het eerste gesprek was al gelijk prettig en het principe was duidelijk. In stappen naar je doel. Door middel van een koolhydraatarm eetpatroon, met de producten van PowerSlim aangevuld met groenten en vlees, vis of eieren. 

Door eerst met het starterspakket te starten kwam ik al gelijk in aanraking met een grote deel van het assortiment. Die stuk voor stuk (op een enkele na) erg lekker waren.

Elke week ging ik bij mijn PowerSlim coach Mariska langs, dat was de ideale stok achter de welbekende deur. Ik probeerde allerlei producten uit waardoor ik langzaamaan favorieten uit het assortiment kreeg en ik genoeg kon variëren in de week. Ik zocht naar lekkere recepten of ging aan de slag met de leuke tips waar Mariska mee kwam. Het was elke week weer een feestje!

Iedere keer een stapje dichterbij mijn doel kwam de motivatie alleen maar ten goede. De producten van PowerSlim verzadigden goed en ik heb geen behoefte gehad aan ongezonde dingen vol suikers en koolhydraten. Zelfs toen ik op vakantie ging nam ik mijn eigen producten mee. Het was absoluut geen straf om voor mijn kinderen pannenkoeken te bakken, want ik nam gewoon de pannenkoeken van PowerSlim.

Na een half jaar PowerSlimmen heb ik mijn doel bereikt. Mariska, ik wil je enorm bedanken voor alle lieve, bemoedigende woorden. Elke week zat je er weer en was je er voor mij, ook als ik zelf wel eens dacht dat het helemaal niet goed ging. Zelfs nu ik mijn doel bereikt heb, blijf je positief, mij steunen en heerlijke recepten delen. Je bent een topper, bedankt!

En wat ik tegen andere PowerSlimmers wil zeggen: Ga allemaal zo door, ook als je het even moeilijk hebt. Je weet welk doel je hebt. Het aannemen van een nieuwe levensstijl kost even tijd, maar het is meer dan de moeite waard. Jullie zijn het waard!

Mariska
Coach van Daniëlle

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer