Winkelwagen
Terug

37 jaar uit Helmond

"Het is fijn dat ik altijd kan terugvallen op mijn coach*"

Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Ik merkte dat ik minder gevarieerd ging eten en weinig inspiratie had om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel ging zetten.

In mijn omgeving had ik al verschillende positieve verhalen  gehoord over PowerSlim. Gezond eten met makkelijke recepten en de producten van Powerslim zouden de perfecte combinatie moeten zijn!

Dus ik besloot om ervoor te gaan, en ging naar Saskia, mijn geweldige PowerSlim coach. Zij gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat mij dit zou gaan lukken!

Door haar fijne en persoonlijke begeleiding heb ik geleerd om met meer variatie te koken en goed te letten op de keuzes die ik maak met wat ik ga eten. Dankzij mijn coach behaal ik mijn doelen in een fijn tempo en weet ik ook dat het me gaat lukken om dit te behouden.

Een koolhydraatarm eetpatroon is voor mij een levensstijl geworden die ik niet meer kan missen want ik voel me er veel beter door! Het is heel fijn dat ik altijd kan terugvallen op mijn coach met vragen of als ik even een extra zetje nodig heb om door te gaan!

Saskia
Coach van Elsemieke

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer