Winkelwagen
Terug

52 jaar

"Het is me heel erg meegevallen*"

Hallo, ik ben Maria en dankzij Super Shape heb ik mijn streefgewicht behaald! Ik kan je het PowerSlim programma én Eveline absoluut aanraden. Eveline is een hele goede motivator die je met de juiste vragen altijd weer aan het denken zet over waarom je eigenlijk bepaalde dingen wilt eten. Ze is heel goed bereikbaar voor vragen en zeker in het begin is dat heel erg fijn. Ik had tenminste iedere dag wel een vraag (of drie ;-) ) en dan is het fijn dat je die ook kunt stellen én antwoord krijgt! Ze gaf altijd uitgebreid antwoord en stond altijd voor mij klaar.

Het is me heel erg meegevallen!

Als ik terugkijk op deze ‘afvalperiode’ moet ik zeggen dat het uiteindelijk allemaal wel mee is gevallen. Na een poosje raak je gewoon gewend aan ‘nee’ zeggen tegen producten waarvan je weet dat je ervan uit ketose (volledige vetverbranding) raakt. In het begin ben je gemotiveerd, want: kilo’s verliezen! En later wordt het ‘nee’ zeggen een gewoonte. Een gewoonte die ik nog steeds heb, ook al eet ik nu de producten van PowerSlim niet meer.

Ik heb gemerkt dat ik het brood, de aardappels, rijst en pasta eigenlijk helemaal niet mis.

Inmiddels eet ik weer ‘normaal’. Voor mij betekent dit 6-8 eetmomenten per dag (een paar plakjes magere vleeswaren zie ik ook als een eetmoment) en tijdens die eetmomenten eet ik ook heus wel eens een muffin of een stuk taart. Waar het om gaat is de balans. Ik heb gemerkt dat ik het brood, de aardappels, rijst en pasta eigenlijk helemaal niet mis. Dus eet ik dat niet zo vaak meer in de week. Wel gun ik mezelf ’s avonds een lekker stukje vlees of vis (hier besteed ik tegenwoordig meer aandacht aan) en eet ik wat meer groenten. Het brood heb ik definitief vervangen door crackers met weinig koolhydraten. Er gaat niets boven een cracker met kaas. Want vetten, dat mag dan weer wel. En jam vond ik ook altijd erg lekker, maar omdat ik al maanden gewend ben aan suikervrije jam, vond ik de gewone jam veel te zoet geworden! Geen probleem: want nu eet ik dus iedere dag heerlijke suikervrije PowerSlim jam op mijn cracker. Gekookt eitje erbij, hmmmmm…..

Er zijn zoveel dingen lekker, ook koolhydraatarm.

Door dit eetpatroon is er ruimte ontstaan om regelmatig wat lekkers te nemen en bijna iedere week lekker uit eten te gaan. En natuurlijk eet ik ook nog regelmatig nasi, bami, pasta of een stamppot. Alleen zorg ik ervoor dat ik dit niet meer dan twee keer per week eet. Als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, dan gaat het om het houden van de balans. En geloof me, die balans wil je wel vinden én houden als je merkt dat je kleding weer beter past! En omdat je al een poos gewend bent aan heel regelmatig eten en goed kijken waar wel en geen koolhydraten inzitten, kost dat nu ook helemaal geen moeite meer. Er zijn zoveel dingen lekker, ook koolhydraatarm.

Ik wens je veel succes met het bereiken van je streefgewicht!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer