Winkelwagen
Terug

67 jaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel

"Het is zo fijn om een kleinere maat te passen!*"

Ik voelde me helemaal niet goed. Als ik in de spiegel keek voelde ik mij heel lelijk, dat vond ik vreselijk. Ik durfde heel lang niet op de weegschaal te staan, want ik wist heel goed dat ik te zwaar was.

Het probleem en de oplossing

Ik had in 2014 al eens het PowerSlim programma gevolgd en dat was een groot succes. Waarom had ik het toch weer zover laten komen?

De kosten hebben me heel lang tegen gehouden. Het is gewoon best veel geld. Daarnaast bleef ik geloven dat het me zelf wel zou lukken. Maar nee, op eigen houtje afvallen lukte niet… Tot ik er helemaal klaar mee was. Opeens was de drempel weg en besloot ik direct te starten. Ik wist namelijk dat het PowerSlim programma (inmiddels PS food & lifestyle) goed werkt voor mij.

Tijdens het programma kon ik gewoon met het gezin mee eten. Ik vind de recepten heerlijk, net als de producten (op een paar na, maar er is zoveel keuze dat dit nooit een probleem is). Daarnaast wilde ik weer begeleiding van een coach, als stok achter de deur.

De belangrijke kennismaking

Mijn voormalige coach was verhuisd, maar ik zag gelukkig dat er ook een PS. food & lifestyle coach in mijn eigen dorp zat. Namelijk Susanne van Feelgood voedingscoach. Haar verhaal sprak me aan. Ze is echt een ervaringsdeskundige, weet waar ze het over heeft en is heel toegankelijk.

Susanne is voor mij een luisterend oor en ze (ver-)oordeelt niet. Ze gaf me direct het gevoel dat het met haar begeleiding wel zou gaan lukken. Ze denkt mee en zoekt naar oplossingen. Ik kon wel huilen, ik voelde me na het intake gesprek al 10 kg lichter!

Lekker eten en geen honger

Het volgen van het PS food & lifestyle programma vind ik echt niet moeilijk. Ik at goed, lekker en de 6 eetmomenten per dag zijn voor mij echt voldoende. Het was dus (gelukkig) ook niet nodig om te smokkelen, ik zat gewoon vol na iedere maaltijd of tussendoortje. Bovendien mag je best veel extra dingen, zoals olijven, waar ik dol op ben.

Ik heb mijn doel bereikt! 

Ik gaf mezelf bij elke mijlpaal een klein cadeautje, bijvoorbeeld nieuwe oorbellen of een leuke sjaal. Op die manier beloonde ik mezelf. Dat werkte, want ik ben nu in totaal 21 kg afgevallen! Inmiddels zit ik al een tijd in fase 3 en dat gaat heel goed.

Ik heb geleerd de knop om te zetten. Ik maak bewustere keuzes en weet hoe ik de etiketten moet lezen. Ik voel me nu zoveel lekkerder. Ik draag kleding die me veel mooier staat en hoef niet te kijken naar alles wat mijn buik verdoezeld. Ik draag strakkere broeken en leukere jurkjes. Het is zo fijn om een kleinere maat te kunnen pakken in de winkel!

Mijn valkuilen

Ik vind het heel fijn dat ik mijn coach Susanne nog steeds regelmatig zie. Natuurlijk heb ik wel eens moeilijkere momenten. Maar zodra ik in gewicht iets omhoog ga en meer koolhydraten eet, voel ik dat direct.

Mijn valkuil zit in de sociale druk om me heen. Omgaan met opmerkingen als: ‘je ziet er toch goed uit?’, ‘jij hoeft niet meer op te letten’, ‘neem er nou toch één’ of ‘vind je het niet lekker?’ vind ik nog steeds heel moeilijk. Je wilt niet steeds nee hoeven zeggen. 

Mijn tip voor jou

Schroom niet om die stap te zetten naar een gezonde, koolhydraatarme levensstijl. Doe het gewoon. Luister naar je lichaam en maak jezelf gelukkiger. Zowel mentaal als fysiek is het zo goed voor je!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer