Winkelwagen
Terug

42 jaar

"Het is zo fijn om weer lekker in je vel te zitten*"

Ik had al verschillende dingen geprobeerd om mijn doel te bereiken. Maar met behulp van het PS. food & lifestyle programma en mijn coach is het mij gelukt!

Het PS. food & lifestyle programma

Als de tips en adviezen van je coach opvolgt en gemotiveerd bent, dan is ieder doel mogelijk. Al ging het in het begin niet zo snel als ik gehoopt had, maar ik heb doorgezet en daar ben ik nu heel blij om! Want ik pluk er de vruchten van en voel me weer goed in mijn vel.

Ik vond het helemaal niet zwaar om het PS. food & lifestyle programma te volgen omdat de producten lekker zijn en ik met behulp van het advies van mijn coach een ander gezond eetpatroon heb ontdekt, dat ik nu kan verder zetten. En ik voel me er super goed bij! Het is zo fijn om weer lekker in je vel te zitten en kleding aan te trekken waarin je straalt.

De begeleiding van mijn coach

Het is leuk om elke week naar je coach te gaan. Steeds gaf ze me weer goede raad en wanneer ik even een dipje had, stond ze voor me klaar om me weer te motiveren. Mijn PS. food & lifestyle coach heeft me geleerd hoe een gezond eetpatroon eruitziet en hoe ik dit dagelijks toepas. Ik weet nu dat ik die zoetigheden helemaal niet nodig heb.

Samen hebben we dit gedaan. Het goede advies van mijn coach maar ik ben ook best trots op mijn eigen prestatie!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer