51 jaar uit Leerdam

Het komt er dit keer niet meer aan!*

In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Ik was te zwaar en moe van alle mislukte pogingen om af te vallen. Ik wilde anders afvallen, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. In Leerdam kende ik meerdere mensen die het PowerSlim programma hadden gevolgd. Hoewel ik vaker succesvol was afgevallen, kwam het er altijd toch weer aan.

Ik besloot hierover eens te gaan praten met PowerSlim coach Willy van La Peau Satin. Ze legde me de methode uit en deze sprak me aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken, want met hulp van het kookboek en de tips bleef ik lekker eten.

Elke week kwam ik trouw op consult. En, op één bezoek na, elke week kwam ik een stapje dichterbij mijn streefgewicht. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en nog een keer.

Uiteindelijk heb ik dit streefgewicht behaald, maar wat belangrijker is: het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.

Het programma heeft mijn kijk op lekker eten veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Ik zeg “nee” tegen eten en snoep wat ik at uit gewoonte of gemakzucht en zeg “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ik drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe een dag in waarop ik heel bewust maat hou. En dat kan ik mijn leven lang volhouden!

PowerSlim coach Willy van Loon over Nancy:

Nancy snapte precies waarom het gaat bij PowerSlim. Ze volgde de instructies zonder te morren. Telkens als ik haar complimenten gaf over haar gewichtsverlies deed ze dat teniet met: 'afvallen kan ik reuze goed, maar op gewicht blijven - dat vind ik moeilijk'.

Voor personen als Nancy is het zorgvuldig afbouwen van PowerSlim en het weer invoeren van gezonde voeding heel belangrijk. Ik heb er op aangedrongen dat we elkaar ook in die fase regelmatig zouden blijven ontmoeten. Dat hebben we gedaan. Nu weet ze haar gewicht al ruim een half jaar stabiel te houden door ervoor te zorgen dat haar maaltijden meer eiwitten en minder koolhydraten bevatten dan de maaltijden die ze vroeger nuttigde. Loopt het eens een dag wat minder, dan schakelt ze gewoon weer terug naar 'een dagje streng'. Daar heeft ze plezier in - het is haar 'tweede natuur' geworden. Samen met Nancy heb ik een filmpje laten maken dat ik graag met jullie wil delen. 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer