Peter Vanhex 50 jaar uit Lanaken

Het kostte me totaal geen moeite om vol te houden!*

Ik ben Peter Vanhex, ik kom uit Lanaken en ben ambtenaar. Na jarenlang onregelmatig gewerkt te hebben in het theater, met een burn-out als gevolg, was mijn gewicht behoorlijk toegenomen. Ik voelde mij niet fit, was constant vermoeid, had last van overmatig zweten en andere ongemakken. Ik probeerde al “minder te gaan eten” en te snoepen maar de kilo’s bleven hangen.

Een jaar geleden besloot ik dat er iets in mijn leven moest veranderen en ik iets aan mijn overgewicht moest doen, want toen de weegschaal niet meer onder de 100 kilo kwam werd het echt ernstig.

Op een dag zag ik een kennis van me en ik was onder de indruk van zijn gewichtsverlies en de energie die hij uitstraalde. Hij vertelde me enthousiast over PowerSlim en zijn behaalde resultaten. Het klonk als muziek in mijn oren. Thuisgekomen heb ik het hier met mijn partner over gehad en ook zij vond het ook interessant.

Ik heb daarna contact opgenomen met de PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zo ben ik bij mijn coach Mariëlle Smeets terechtgekomen, van Corpus-Sana in Maastricht. Na een intakegesprek nam ik het starterspakket mee en begon ik vol enthousiasme.

De eerste week was wel wat wennen want je gaat toch over naar een “nieuwe manier van eten”. Zeker omdat je om de 2 à 2,5 uur iets “moet” eten. Omdat ik dat totaal niet gewend was en tijdens het werk nooit op de klok let, heb ik maar een timer ingesteld op mijn telefoon die me er dagelijks op vaste tijden aan herinnert dat ik moet/mag eten. Eerst vonden mijn collega’s het een beetje raar maar nu doen ze gezellig mee met mijn eetmomenten.

Je eet zesmaal per dag en de producten zijn lekker en de recepten zijn eenvoudig en snel klaar te maken. Het receptenboek is echt een heel goede houvast. We hebben ook nieuwe dingen leren eten en onze smaak is veranderd.

Vooruitgang werkt ontzettend motiverend en het voelde super dat het me totaal geen moeite kostte om het vol te houden!

In ongeveer een half jaar tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt en ik heb nu geen moeite om op mijn gewicht te blijven! Ik heb mezelf een paar kilo speelruimte gegeven qua gewicht. Als we eens uit gaan eten dan geniet ik ook “met mate” en dan let ik de dagen erna maar wat extra op. Dat gaat heel goed. Ik voel me stukken fitter, heb meer energie en het is ook heerlijk dat ik niet meer zo zweet bij elke inspanning.

Ondertussen zijn nog een paar vrienden van me gestart, die verwonderd waren over mijn resultaat. Ook zij boeken goede resultaten met PowerSlim en zijn zeer tevreden. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet naar een gezondere en energiekere toekomst! 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer