Inge Coninx 44 jaar uit Bleiswijk

Het vasthouden was het probleem*

Mijn naam is Inge en ik ben 44 jaar. Nu woon ik in Bleiswijk met mijn (aanstaande) man en twee kinderen maar ik ben opgegroeid in Brabant en mijn ouders kwamen allebei uit Zuid-Limburg. Bij familiefeestjes kwam je niet weg met maar één stukje gebak. Het heeft wel even geduurd voordat ik als kind in de gaten had dat het niet bij iedereen normaal was, dat er voor de verjaardags-slagroomtaart al twee stukken Limburgse vlaai gegeten waren.

Jojo

Rond mijn 17e ging ik voor het eerst op dieet. Met succes, eigenlijk altijd wel, maar het vasthouden was het probleem...

In mijn eerste zwangerschap had ik vrij snel last van maagzuur en bekkenklachten. Hierdoor zat ik al na 4 maanden op de bank te eten (tja, hormonen...) in plaats van 4-5 keer in de week te sporten, wat ik graag deed. En toen vlogen de kilo's eraan, maar liefst 28!! Die ben je niet zomaar weer kwijt. Na de geboorte van de tweede is het me wel gelukt een groot deel weer kwijt te raken, maar niet alles. Een jaar daarna kwam ik in een burn-out terecht, waardoor er ook weer kilootjes bij kwamen. Eenmaal daarvan hersteld, kwam corona... Sportschool weer dicht en aan alles wennen. En hoppa, weer wat extra kilo's. Daar was ik op een gegeven moment zo klaar mee!

Het voelde meteen goed

Mijn zusje was in september 2020 met het PS. food & lifestyle programma gestart, en zij boekte zo'n goede resultaten! Zij inspireerde mij om ook de stap te zetten, bij een coach langs te gaan en meer informatie te krijgen. Het kennismakingsgesprek met mijn PS. food & lifestyle coach Iris voelde meteen goed en ik besloot te starten half november 2020.

We gingen samen aan de slag om aanpassingen te maken in mijn levensstijl en eetpatroon. Het was even wennen, veel eetmomenten op een dag en een andere manier van eten. Maar wat beviel het goed! Met behulp van het starterspakket kon ik de producten goed uittesten en ontdekken wat ik lekker vond. Helaas ging de sportschool na een maand weer dicht, maar toen ben ik (weer of geen weer) dagelijks gaan wandelen. Soms een half uurtje, maar vaak een uur. 

Blij met het jaar nabegeleiding

En deze zomer (juli 2021) heb ik mijn doel bereikt! Ik zit nu prettig in mijn vel. Het aanschaffen van een nieuwe garderobe was nog het leukste, winkelen is altijd leuk natuurlijk.

De wekelijkse begeleiding (“de stok achter de deur”) heeft voor mij goed gewerkt en ik ben ook blij met het jaar nabegeleiding dat nog volgt! Al heb ik er alle vertrouwen in dat dat goed gaat, PS. food & lifestyle is eigenlijk geen dieet, maar een aanpassing van je levensstijl. Iris, bedankt voor de wekelijkse kopjes thee, tips en adviezen!

Iris
Coach van Inge

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer