Winkelwagen
Terug

36 jaar

"Het was niet alleen makkelijk, ik mocht ook nog lekker eten!* "

Ik zat niet goed meer in mijn vel. Ondanks eerdere pogingen om iets te doen aan mijn levensstijl en eetpatroon, bleef mijn gewicht me in de weg zitten. Het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik volgde al een tijdje een PowerSlim coach bij mij in de buurt op social media, en ik besloot net voor mijn vakantie om bij haar op gesprek te gaan. Tenslotte is een gratis kennismakingsgesprek een fijne manier om de werkwijze te ontdekken.

Hoewel ik bedacht dat het misschien vreemd was om zo kort voor de vakantie te starten, vond ik het voor mezelf gewoon tijd… Je kent dat gevoel wel, als die knop eenmaal om is, dan wil je er ineens helemaal voor gaan!

Ik had meteen succes!

Ik startte met PowerSlim en had metéén succes! Niet alleen vond ik dit het makkelijkste programma ooit, nee ik mocht ook nog lekker eten! Met de wekelijkse consulten had ik een stok achter de (spreekwoordelijke) deur. Deze persoonlijke coaching zit gewoon bij het PowerSlim programma inbegrepen trouwens. Het contact met mijn coach was echt iets om naar uit te kijken. Het helpt je om eerlijk te blijven met jezelf, het helpt je goeie keuzes te maken… Ik schoof mijn doel zelfs een keer op, want het ging nog zo goed!

Ik kan overal winkelen (oh help!) en ik hoef niet meer zo na te denken over wat ik kies. Of alles dan perfect bij me staat? Nee, natuurlijk niet, iedereen heeft een ander figuur. Maar ik maak me geen zorgen meer over ‘mijn buik’ of ‘mijn billen’… Het is best even wennen, maar voelt super goed!

Valkuilen herkennen en vermijden

Ondertussen ben ik al een tijdje uit fase 1 en ben ik langzaam weer aan het opbouwen. Dat gaat heel goed, dus de angst om na afloop weer terug te vallen in mijn oude gewoonte is wel weg. Ik weet precies waar mijn valkuilen liggen én hoe ik ze kan vermijden. Bovendien mag ik nog steeds op consult komen bij mijn coach, dus er staat een stokje achter de deur!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer