Winkelwagen
Terug

24 jaar uit Leerdam

"Het wordt steeds leuker!*"

Mijn moeder en ik zijn de laatste jaren altijd wel een beetje met onze levensstijl bezig geweest. Na de feestdagen en de jaarwisseling van 2019 ging vooral bij mijn moeder ‘de knop om’. Ze besloot dat er iets moest gebeuren. Niet zomaar iets, maar echt iets goeds. Goede, verantwoorde voeding en goede begeleiding. En nu komt het grappige: ik móest meedoen.

Ik mocht wel wat gezonder gaan leven, maar het was niet zo dat ik niet lekker in mijn vel zat of er last van had. Ik werk in de ouderenzorg, ik voetbal en ik doe aan trampoline springen en dat ging allemaal best. Maar dat komt misschien door mijn leeftijd – ik ben 19.

Een vrouw uit ons dorp heeft het PowerSlim programma gevolgd bij een coach bij haar in de buurt, bij La Peau Satin. We gingen PowerSlim volgen op Facebook en zagen telkens ervaringsverhalen langskomen. We kregen er steeds meer zin in!

Begin februari zaten we bij onze coach Willy aan tafel en hebben we een plan opgesteld. Ik zou het PowerSlim programma gaan volgen en mijn moeder zou me volop steunen door voor mij te koken en zelf zoveel mogelijk mee te doen.

De eerste week vond ik lastig. Ik moest erg wennen aan de producten en de maaltijden. Ik was niet gewend zoveel groenten te eten. Maar na een week of twee was ik gewend, wist ik welke tussendoortjes ik lekker vond en verheugde ik me op ieder ‘eetmoment’. Het was natuurlijk super dat mijn moeder voor me kookte en zorgde dat ik een goed lunchpakketje bij me had al die tijd.

Al was ik eerst niet zo gemotiveerd (als mijn moeder), tijdens het programma ben ik steeds enthousiaster geworden. We aten en eten heerlijk en ik heb niets gemist. Ik krijg ook veel complimentjes en dat is absoluut niet vervelend.

Als je een gezonder eetpatroon wilt aanleren, ook als je jong bent, ga niet zelf aan de slag maar kies voor een betrouwbaar en bewezen programma en goede begeleiding, waarvan je ook na je gewichtsverlies gebruik kunt blijven maken. PowerSlim is mij ontzettend goed bevallen.

Coach Willy:

Het was heel leuk om zo’n jong meisje te mogen begeleiden. Loes was blij met ieder resultaat en liet zich niet uit het veld slaan als het eens een weekje wat minder ging. Ze heeft veel geleerd, over voeding en over zichzelf. Het feit dat ze zo ontzettend veel plezier beleeft aan gezonde keuzes maken werkt aanstekelijk.

Willy
Coach van Loes


div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer