50 jaar uit Beesd

Hoe is het nu met Marisca?

In mei 2018  ben ik gestart met PowerSlim. Ik wilde al langere tijd iets aan mijn eetpatroon doen, maar ik wist niet hoe… Wat kan ik nu het beste eten en wat niet. Op Facebook had ik al veel ervaringen van PowerSlimmers gelezen en ik dacht ‘Dat is iets voor mij!’. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij La Peau Satin, een PowerSlim center bij mij in de buurt.

De volgende dag ben ik meteen gestart! Het ging super. In november van dat jaar behaalde ik mijn doel al. Ik deelde toen ook al mijn succesverhaal, dat je hier kunt terug lezen.

Doordat ik na het behalen van mijn doel nog steeds naar mijn coach bleef gaan lukte het me ook redelijk goed om dit vast te houden. Ik bezocht mijn coach in het begin toch wel iedere 2 weken en later 1x per maand. Ik merkte dat ik dat heel erg fijn vond. Die bezoekjes waren niet alleen een stok achter de deur, maar ook fijn omdat ik met al mijn vragen bij mijn coach terecht kon. Het nabegeleidingstraject heb ik zeker als zeer positief ervaren, je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten zodra je je doel bereikt hebt!

Om in balans te blijven heb ik mijn levensstijl aangepast. We eten nu anders dan voordat ik met PowerSlim ben begonnen. Ik eet wel met mijn gezin mee. Ik gebruik nu bijna geen pakjes en zakjes meer, maar maak bijvoorbeeld zelf een lekker sausje. Ik pak regelmatig de kookboeken van PowerSlim erbij of kijk op internet voor lekkere koolhydraatarme recepten. Als we met het gezin bijvoorbeeld pasta of noodles eten zoek ik vaak een vervanger, zo eet ik soms ook nog de noodles of pasta van PowerSlim. Tijdens een periode van veel etentjes of feestjes zorg ik ervoor dat ik me weer even strikt aan een gezond eetpatroon houd. Zo houd ik het prima in balans!

Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel dan 2 jaar geleden. Shoppen is ook veel leuker geworden, want alles staat net even iets leuker.

Wat een eye-opener voor mij is, is dat je echt wel lekker kunt blijven eten zonder in je oude patroon te vervallen. Ook op feestjes zijn er vele hapjes die binnen het programma vallen. Als we barbecueën maak ik extra groentespiesjes en salades. En waar ik vroeger veel kant en klare sausjes kocht, maak ik deze nu zelf. Koken is een waar feestje geworden op deze manier!

Wat ik iedereen aan wil raden is om toch met enige regelmaat je coach te blijven bezoeken. Gebruik dat nabegeleidingstraject echt, het is er niet voor niets. Je leert er alleen maar van. Ik ben superblij met mijn coach Niesje! Ik kan altijd op haar terugvallen en als ik een zetje in mijn rug nodig heb, is zij er. Bedankt voor alles Niesje!

Niesje
Coach van Marisca

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer