Winkelwagen
Terug

56 jaar

"Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Middels PowerSlim wist ik begin 2017 mijn doel te bereiken. Ik ben dan ook onder begeleiding gebleven van mijn coach om te voorkomen dat ik weer terug zou vallen in oude gewoontes.

Natuurlijk schommel ik wel eens qua gewicht. Ik weeg niet exact meer wat ik woog aan het einde van het PowerSlim-traject. Toch hoor ik nog vaak 'jij houdt het er goed af hé!', wanneer klanten hun lekkernijen komen halen in de bakkerij. Ik ben namelijk eigenaresse van een bakkerij.

Zelf ben ik vooral blij dat ik mijn levensstijl heb aangepast en niet meer ben zoals ik was. En daar werk ik ook voor! Want het gaat bij mij niet vanzelf, ik moet er wel voor werken.
Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk als je de hele dag tussen al dat lekkers staat in de bakkerij.
Zo moet ik voortdurend chocolade en koeken verpakken, pralines uitstallen, etc. Dan is het voor een zoetekauw als ik echt een uitdaging om overal van af te blijven.
Ik heb tijdens het PowerSlim programma geleerd om regelmatig te eten. Dat is iets wat ik nu nog steeds toepas, want met honger in een bakkerij staan, dat is gevaarlijk. Bovendien let ik ook nog steeds op de koolhydraten in voedingsmiddelen en kies ik voor gezonde producten en veel groenten.

Telkens als ik merk dat het even niet meer goed ga, zoek ik contact met mijn coach zodat ik weer snel terug op het goede spoor raak. Na vakanties, feestdagen of een dipje zorg ik er samen met mijn coach voor dat we weer een mooi evenwicht vinden in mijn eetpatroon.

Of ik de riem af en toe een tikje losser laat? Ja, dat gebeurt wel eens... Of herpakken dan een inspanning vraagt? Natuurlijk! Maar met goede begeleiding van mijn coach lukt dat!

Ik voel me nog steeds veel beter en lekkerder in mijn vel!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer