61 jaar uit Venray

Hoe is het nu met Nellie?

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn doel wist te bereiken. Zelfs nog iets minder dan een jaar geleden, dit was namelijk in november 2018. Lees hier mijn succesverhaal terug dat ik toentertijd schreef.

Ik vind zelf dat ik niet mag klagen wat betreft het vasthouden van mijn doel, en dat vindt mijn PowerSlim coach Marly ook. In de vakantie heb ik me wat minder aan mijn gezonde eetpatroon gehouden. Daarom ga ik nu weer even wat vaker terug naar Marly. Voorheen kwam ik nog maandelijks langs, maar ik ga nu iedere twee weken om het weer even wat strikter op te pakken.

Dit is juist wat ik zo prettig vind, de nabegeleiding. Want na het behalen van je streefgewicht kom je toch al snel weer in de verleiding om wat te veel extra’s te pakken. Maar Marly probeert je daar goed in verder te sturen.

Ik ben zelf heel gelukkig met hoe ik me nu voel.

Het volgen van het PowerSlim programma vond ik niet moeilijk. Ik hield me keurig aan de richtlijnen. De balans ook behouden en niet terugvallen in oude gewoontes lukte me niet altijd even goed, maar natuurlijk ga ik niet terug naar mijn oude patroon. Want daar heb ik het natuurlijk niet voor gedaan!

Ik heb geleerd om mijn eetpatroon te veranderen en dat pas ik nog steeds toe. Ik eet veel meer eiwitten, groenten en fruit en af en toe nog een PowerSlim product. Dat bevalt me prima! Ook mijn gezin houdt daar rekening mee en doet eventueel mee. Daarbij ga ik bijna iedere dag 30 minuten wandelen, wat ik ook heel prettig vind en ook zeker blijf doen.

Ik ben en voel mij een heel gelukkig mens. Ik ben heel blij dat ik PowerSlim ben gaan doen, en had hele leuke mensen om mij heen die mij hier bij hielpen. Natuurlijk bedoel ik dan mijn coaches Marly, Hans en Dominique!

 

Coach Marly:

Toen Nellie voor haar intakegesprek kwam was het ons al snel duidelijk dat ze zo snel mogelijk haar doel wilde bereiken. Haar cardioloog wou haar doorverwijzen naar een obesitaskliniek maar Nellie wilde het graag eerst zelf proberen. De cardioloog was sceptisch en dit zorgde ervoor dat Nellie nog meer vastberaden was om het tegendeel te bewijzen.
Nellie heeft het PowerSlim programma perfect gevolgd. Wekelijks werden we verrast door geweldige resultaten. Gemotiveerd zoals Nellie was, ging ze dagelijks wandelen, weer of geen weer. Ook de opbouwende fases naar reguliere voeding zijn vlekkeloos verlopen. We zien onze stralende Nellie nog steeds maandelijks terug voor een weegmoment en een gezellig kopje koffie. Nellie voelt zich niet alleen fantastisch, ze ziet er echt stralend uit. Wij zijn super blij en ontzettend trots op haar! Chapeau!

Marly
Coach van Nellie

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer