Winkelwagen
Terug

63 jaar uit Venray

"Hoe is het nu met Nellie?"

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn doel wist te bereiken. Zelfs nog iets minder dan een jaar geleden, dit was namelijk in november 2018. Lees hier mijn succesverhaal terug dat ik toentertijd schreef.

Ik vind zelf dat ik niet mag klagen wat betreft het vasthouden van mijn doel, en dat vindt mijn PowerSlim coach Marly ook. In de vakantie heb ik me wat minder aan mijn gezonde eetpatroon gehouden. Daarom ga ik nu weer even wat vaker terug naar Marly. Voorheen kwam ik nog maandelijks langs, maar ik ga nu iedere twee weken om het weer even wat strikter op te pakken.

Dit is juist wat ik zo prettig vind, de nabegeleiding. Want na het behalen van je streefgewicht kom je toch al snel weer in de verleiding om wat te veel extra’s te pakken. Maar Marly probeert je daar goed in verder te sturen.

Ik ben zelf heel gelukkig met hoe ik me nu voel.

Het volgen van het PowerSlim programma vond ik niet moeilijk. Ik hield me keurig aan de richtlijnen. De balans ook behouden en niet terugvallen in oude gewoontes lukte me niet altijd even goed, maar natuurlijk ga ik niet terug naar mijn oude patroon. Want daar heb ik het natuurlijk niet voor gedaan!

Ik heb geleerd om mijn eetpatroon te veranderen en dat pas ik nog steeds toe. Ik eet veel meer eiwitten, groenten en fruit en af en toe nog een PowerSlim product. Dat bevalt me prima! Ook mijn gezin houdt daar rekening mee en doet eventueel mee. Daarbij ga ik bijna iedere dag 30 minuten wandelen, wat ik ook heel prettig vind en ook zeker blijf doen.

Ik ben en voel mij een heel gelukkig mens. Ik ben heel blij dat ik PowerSlim ben gaan doen, en had hele leuke mensen om mij heen die mij hier bij hielpen. Natuurlijk bedoel ik dan mijn coaches Marly, Hans en Dominique!

 

Coach Marly:

Toen Nellie voor haar intakegesprek kwam was het ons al snel duidelijk dat ze zo snel mogelijk haar doel wilde bereiken. Haar cardioloog wou haar doorverwijzen naar een obesitaskliniek maar Nellie wilde het graag eerst zelf proberen. De cardioloog was sceptisch en dit zorgde ervoor dat Nellie nog meer vastberaden was om het tegendeel te bewijzen.
Nellie heeft het PowerSlim programma perfect gevolgd. Wekelijks werden we verrast door geweldige resultaten. Gemotiveerd zoals Nellie was, ging ze dagelijks wandelen, weer of geen weer. Ook de opbouwende fases naar reguliere voeding zijn vlekkeloos verlopen. We zien onze stralende Nellie nog steeds maandelijks terug voor een weegmoment en een gezellig kopje koffie. Nellie voelt zich niet alleen fantastisch, ze ziet er echt stralend uit. Wij zijn super blij en ontzettend trots op haar! Chapeau!

Marly
Coach van Nellie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer