Rosalie van Ganzewinkel 47 jaar uit Rijen

Hoe is het nu met Rosalie?

Vorig jaar stond Rosalie centraal in één van onze campagnes. Inmiddels is het 1,5 jaar later en zijn we benieuwd hoe het nu met haar gaat. Samen met Rosalie blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel.

Er moest iets gaan gebeuren.. ik merkte dat ik mezelf begon te schamen voor hoe ik er uit zag. En achter mijn kinderen aan rennen, dat had ik zelfs nog nooit gedaan. Om die reden besloot ik een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Ik heb het PowerSlim programma als heel prettig ervaren. Ik vond het heel fijn om een gestructureerd en duidelijk programma te volgen. Ik wist precies wat wel en niet "mocht", die duidelijkheid vond ik prettig. Daarnaast heeft het mijn manier van denken en leven veranderd.

In februari 2019 behaalde ik mijn doel. Ik volg nu het programma niet meer en alles is losser, maar over het algemeen houd ik me aan fase 3c. Als ik wat te veel uitzonderingen heb gehad, wat uiteraard echt wel eens voorkomt, dan voel ik me daar niet fijn bij en ga ik weer even terug naar streng. Niet met producten, want ergens moet je dat een keer los laten (hoewel ik nog wel eens een doosje chocolade chunks koop, gewoon omdat ze zo lekker zijn en ik kan snoepen zonder schuldgevoel), maar wel terug naar de basis en heel laag in koolhydraten. Dan neem ik niet 3x per week koolhydraten, maar kook ik met alleen vlees en groenten en eet ik voornamelijk salades bij de lunch. Door die balans lukt het mij heel goed om mijn doel te behouden.

Ik kom ook nog steeds bij mijn coach, het is heel fijn om dit contact te behouden en even bij te kletsen hoe het gaat. Ik ben me er elke dag bewust van dat ik gezond moet eten en er zijn elke dag verleidingen. Ik heb echt wel eens moeilijke momenten en momenten dat het gewoon even niet lukt, maar ik kan de draad voortaan wel weer oppakken en ik ga nooit meer zo over de schreef als vroeger

De quarantaine periode was wel wat moeilijker. Ik heb thuis gewerkt en met drie mannen in huis die heel de dag trek hebben, krijg je veel triggers. Ik ben dan ook vaker gaan sporten, daar had ik nu meer tijd voor omdat we toch nergens heen konden. En na een paar weken heb ik besloten gewoon niets lekkers meer in huis te halen. De kinderen en mijn vriend kregen elke week een lekkerspakketje van mijn moeder en voor mij deed ze er gezonde dingen in. Dat was een mooie oplossing. Voor mezelf heb ik bepaalde dagen gekozen dat ik mocht eten waar ik trek in had, zoals de verjaardag van mijn zoon, Koningsdag en Moederdag. 

Ik vind het heel fijn om op zondag vooruit te koken, vooral omdat het voor mezelf vaak net anders is dan voor mijn gezin. En omdat ik na een dag werken niet altijd zin heb om te koken. Zo voorkom ik dat we regelmatig vervallen in iets makkelijks. Ik kook ook altijd ruim, zodat we er of 2 dagen van kunnen eten of dat ik het kan invriezen. Voorbereiding is echt het codewoord voor mij, dat hielp me in het programma enorm, maar nu nog steeds, dat ga ik zeker vol houden. Als we bijvoorbeeld pasta eten, maak ik saus die ik zelf ook mag hebben en voor mezelf met courgetti in plaats van de pasta die ik voor mijn gezin gebruik. Daarnaast wordt mijn vriend steeds enthousiaster van al die lekkere gerechten die ik voor mezelf maak, hij gaat steeds vaker met mij mee eten.

Mijn tip voor anderen is: start vandaag nog, want er is altijd een goede reden om het uit te stellen! PowerSlim heeft zo veel mogelijkheden om mee te doen, ook op een feestje (neem gewoon zelf wat mee, niemand vindt dat raar en zeker niet als ze zien wat een geweldig resultaat je bereikt!). Ook uit eten kan echt prima als je aan het PowerSlimmen bent.
Blijf daarnaast een weekplanning maken en bereid voor, heb wat achter de hand in de vriezer voor een dag die anders loopt dan je had bedacht. 

Annelieke
Coach van Rosalie

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer