Winkelwagen
Terug

42 jaar uit Aarle-Rixtel

"Iedere maandag begon ik weer opnieuw*"

Op ongeveer 20-jarige leeftijd is mijn strijd tegen de kilo’s begonnen. Hoewel het nuttigen van lekker eten iets is wat bijna iedereen als een feestje beschouwd, had ik steeds vaker zin in dat feestje. Het gevoel wat ik kreeg na die zak chips was goed, en te verantwoorden... Vanaf komende maandag ging ik immers toch lijnen. Dus die ene keer chips mocht nog wel.

Soms was ik er goed in. Dan lukte het me wel twee maanden lang om door te zetten. Maar de handdoek, om in de ring te werpen, lag altijd vlak naast me. Het gaf niet. Ik ging weer chips halen. Het teleurgestelde gevoel kan ik ook prima weg eten… Het werd vast snel weer DE maandag dat alles goed zou komen.

En die maandag is héél vaak voorbij gekomen. Ik was erg goed in dat spelletje. Ik heb het zelfs zo’n 18 jaar lang gedaan, één of soms zelfs twee keer per maand. En dan word je een gevorderde. Je doet nog mee omdat je het gewend bent maar eigenlijk weet je, wellicht al jaren lang, dat het je niet gaat lukken. Soms is accepteren dan je enige mogelijkheid. Althans, zo zag ik het.

In januari 2019 hadden we een feestje, ik dacht dat er een ongenodigde gast was. Nadat ik hem zo’n 20 seconde heb aangestaard begon het mij te dagen: Bart?? Wat heb jij gedaan? 25 kilo afgevallen.. Hoe!? Als onbevredigend antwoord kreeg ik: “Als je denkt er klaar voor te zijn, bel me maar eens.”

Dat moment kwam 3 november, ik was er helemaal mee en ik moest nog vaak denken aan de woorden van Bart.

Ik ging op zoek naar iemand die me kon helpen. Ik wist immers dat het me zelf niet lukte om een gezonde levensstijl aan te leren. Ik belde een PowerSlim coach bij mij in de buurt en na een telefoongesprek van een half uur had ik de informatie die ik nodig had. De avond erop zat ik bij Debby van Hout, coach van Body Collective. Ze heeft me alles verteld over PowerSlim. Het was een heel fijn gesprek. En een uur later zat ik vol met informatie en met een PowerSlim starterspakket in de auto naar huis.

4 november begon ik. Dit keer geen maandag maar een dinsdag.

Ik ben vegetariër en leerde dat het ook prima mogelijk is vegetarisch en gezond te combineren. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en wat kan ik zeggen.. Ik ben soms nog steeds bang dat dit niet echt gebeurd, dat ik de handdoek weer in de ring gooi. Maar die handdoek heb ik bijna nooit meer bij me. Ik voel me beter dan ooit, vrolijk en geniet van al het lekkers uit het PowerSlim assortiment. Het is iedere week weer een feestje om naar mijn coach Debby te gaan.

De strijd is nog niet gewonnen maar we staan er erg goed voor. Het gaat me lukken!

Debby
Coach van Frank

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer