Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Schaijk

"Iedere maandagochtend: “Nu begin ik echt”* "

Iedere maandagochtend, de gedachte: “Nu begin ik echt”. Vaak was het al snel weer mislukt. Lukte het wel een paar dagen, dan kwam daar in het weekend een etentje of feestje en dan ging het alsnog mis.

We sukkelden maar door…

Overdag ging het altijd goed en aten we waarschijnlijk te weinig. Ook het avondeten was gezond, maar daarna begon het: één koekje bij de thee/koffie, nu kan ik het! Echt niet. Samen aten we toch weer een heel pak leeg. En zo ging het ook bij een klein bakje chips, dat lukte ook niet en werd toch de hele zak.

Eigenlijk waren we er al heel lang klaar mee, maar we sukkelden maar door. Tot … vaste gasten van ons vakantiehuis enthousiast vertelden over het PS. food & lifestyle programma. Op internet zocht ik op wat het inhield en ik zag het wel zitten. Ik vertelde Christian er over en we waren overtuigd, het roer moest nu toch echt om!

We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Kelly, een PS. food & lifestyle coach bij ons in de buurt, en met twee starterspakketten liepen we weer naar buiten. We hadden nog wel een feestje gepland staan, maar daarna moest het dan toch maar gebeuren. Ik had er echt zin in!

Ons einddoel

Kelly vertelde ons, dat we niet gelijk naar ons einddoel moesten streven. Maar onszelf een haalbaar doel moesten stellen, en die later weer bijgesteld kon worden. En iedere week kwamen we een stapje dichter bij ons doel. Vooral bij Christian ging het hard, bij mij soms wat moeizamer. Maar met Kelly’s motiverende woorden, hulpmiddelen en tips lukte het dan toch.

Omdat we dit samen doen is het zo makkelijk vol te houden. De recepten en de repen zijn heerlijk en we hebben het idee nog nooit zoveel gesnoept te hebben. We voelen ons geweldig en fit. Wij hebben nu een andere levensstijl bereikt en daar zijn we ontzettend blij mee. We raden deze gezonde levensstijl iedereen aan.

Kelly
Coach van Marieke en Christian

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer