Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Ridderkerk

"Iedereen zei: moet jij afvallen? Maar je bent toch helemaal niet dik!*"

Annemiek behaalde onder begeleiding van haar coach een geweldig resultaat met het PS. food & lifestyle programma. Wij zijn trots op PS'ers als Annemiek en dat was voor ons een goede reden om haar uit te nodigen op ons hoofdkantoor voor een fotoshoot! Op deze manier heeft ze haar mooie resultaat laten vastleggen. 

 

"Ik hoorde regelmatig: 'maar jij hoeft toch niet af te vallen?' Helaas merkte ik aan mijn kleding wat anders, daarnaast voelde ik mij ook helemaal niet lekker in mijn vel. Sporten ging niet lekker door mijn gewicht, ik kreeg blessures waardoor ik uiteindelijk helemaal stopte. Wel wandelde ik iedere dag met onze hond en probeerde thuis af en toe wat oefeningen te doen. Iedere maandag begon ik vol goede moed weer met een lijnpoging die helaas na een dag of 2 al weer mis ging, maar verder kwam ik niet."

Het begon steeds meer tot me door te dringen

"Na onze zomervakantie zag ik een vriendin van me en wat zag zij er goed uit! Ze was afgevallen met het PS. food & lifestyle programma en vertelde hier heel enthousiast over. Het begon steeds meer tot me door te dringen dat er nu echt wat moest gaan gebeuren. Het duurde echter nog een paar maandjes voor dat ik die grote stap nam."

"In oktober ben ik weer rustig aan begonnen met trainen bij een nieuwe sportschool en 19 oktober had ik mijn intake bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Monique van MooiSlank, op aanraden van mijn vriendin. De knop ging om en wat ging het lekker!"

Annemiek werd even helemaal in de watten gelegd door onze visagiste om vervolgens haar geweldige resultaat vast te leggen!

Dit heeft mij heel erg geholpen

"Ik had eigenlijk totaal geen moeite met het volgen van het programma. Ieder weekend zat ik op de site de lekkerste recepten op te zoeken en echt alles beviel me prima. Wat mij heel erg heeft geholpen was de PS. food & lifestyle planner, daar schreef ik alles in op en zo plande ik ook vooruit wat ik de komende week zou eten. Daardoor at, en eet ik nog steeds, heel gevarieerd."

"De weegmomenten waren altijd spannend maar tot mijn verbazing ging het eigenlijk heel voorspoedig. Ik vond het ook heel fijn om even met mijn coach Monique te kletsen. Zij gaf mij handige tips en adviezen. Bijvoorbeeld als ik een etentje had, dan keken we even samen op de site van het restaurant wat ik het best kon eten. Zo kon ik toch gezellig mee en was ik goed voorbereid."

Mijn nieuwe levensstijl bevalt me prima!

"Inmiddels heb ik mijn doel bereikt! Nog steeds vul ik iedere week trouw mijn planner in en haal ik nog veel inspiratie uit de koolhydraatarme recepten van PS. food & lifestyle waar ook mijn man heerlijk van mee eet."

"Het sporten gaat ook weer prima! En ik heb eigenlijk geen last meer van ‘cravings’, terwijl ik voorheen een echte snoeper was en nooit nee kon zeggen tegen zoetigheid. Ik voel mij zo veel beter nu en ben van plan dit zeker vast te houden, met dank aan mijn coach Monique!"

 

Heb jij het PS. food & lifestyle programma gevolgd en wil je ook kans maken op zo'n leuke fotoshoot? Mail dan jouw ervaringsverhaal naar marketing@psfoodandlifestyle.com

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer