Winkelwagen
Terug

60 jaar uit IJsselstein

"Ik at 6 keer op een dag, lekker en makkelijk!*"

Begin April 2018 ging ik met de golfclub een week golfen in Spanje, net daarvoor was ik tot de conclusie gekomen dat ik echt iets aan mijn levensstijl moest gaan doen.

Hennie Broekhuizen kende ik via het golfen. Ik wist dat ze PowerSlim coach is bij Body Progress, een PowerSlim center bij mij in de buurt, en heb haar site opgezocht. Ik maakte gelijk een afspraak voor de eerste dag na mijn vakantie.

Tijdens de eerste afspraak schrok ik van mijn meting maar met de positieve instelling van Hennie en het starterspakket ging ik aan de slag met PowerSlim.

Tot mijn grote verbazing bleek het helemaal niet moeilijk te zijn om de eerste week door te komen met de duidelijke uitleg van Hennie en de gevarieerde producten uit het starterspakket.

Al na de eerste week voelde ik me super. Ik ging zelfs minimaal drie keer in de week wandelen en steeds een stukje verder. Dat was heerlijk. Lekker naar buiten en ik kreeg meteen wat lichaamsbeweging, want ik ben namelijk geen fan van sporten in een sportschool.

Ik maakte aanpassingen in mijn eetpatroon. Ik at 6 keer op een dag en had een ruime keuze uit de producten van PowerSlim. De één vond ik lekkerder dan de andere. Ook de menu’s uit het kookboek waren makkelijk te maken en erg smakelijk.

Door de wekelijkse bezoeken aan mijn PowerSlim coach heb ik mijn doel weten te bereiken. Door haar positieve instelling, enthousiasme en kennis van zaken is het me gelukt en zal het me met haar begeleiding ook lukken om in balans te blijven.

Hennie
Coach van Mieke

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer