59 jaar uit IJsselstein

Ik at 6 keer op een dag, lekker en makkelijk!*

Begin April 2018 ging ik met de golfclub een week golfen in Spanje, net daarvoor was ik tot de conclusie gekomen dat ik echt iets aan mijn levensstijl moest gaan doen.

Hennie Broekhuizen kende ik via het golfen. Ik wist dat ze PowerSlim coach is bij Body Progress, een PowerSlim center bij mij in de buurt, en heb haar site opgezocht. Ik maakte gelijk een afspraak voor de eerste dag na mijn vakantie.

Tijdens de eerste afspraak schrok ik van mijn meting maar met de positieve instelling van Hennie en het starterspakket ging ik aan de slag met PowerSlim.

Tot mijn grote verbazing bleek het helemaal niet moeilijk te zijn om de eerste week door te komen met de duidelijke uitleg van Hennie en de gevarieerde producten uit het starterspakket.

Al na de eerste week voelde ik me super. Ik ging zelfs minimaal drie keer in de week wandelen en steeds een stukje verder. Dat was heerlijk. Lekker naar buiten en ik kreeg meteen wat lichaamsbeweging, want ik ben namelijk geen fan van sporten in een sportschool.

Ik maakte aanpassingen in mijn eetpatroon. Ik at 6 keer op een dag en had een ruime keuze uit de producten van PowerSlim. De één vond ik lekkerder dan de andere. Ook de menu’s uit het kookboek waren makkelijk te maken en erg smakelijk.

Door de wekelijkse bezoeken aan mijn PowerSlim coach heb ik mijn doel weten te bereiken. Door haar positieve instelling, enthousiasme en kennis van zaken is het me gelukt en zal het me met haar begeleiding ook lukken om in balans te blijven.

Hennie
Coach van Mieke

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer