Winkelwagen
Terug

72 jaar uit Hellevoetsluis

"Ik beloofde mijn man goed voor mezelf te zorgen*"

Nadat mijn man en ik in 2017 gestopt waren met roken, begon ik nog meer te snacken en te snoepen. Hierdoor kwamen er heel wat kilo’s bij. Door te minderen viel ik wel af maar de behoefte om de hele dag te eten bleef. 

Mijn voedingspatroon moest veranderen

In 2019 kregen we te horen dat mijn man ernstig ziek was en niet meer beter zou worden. Omdat hij in dat jaar veel in het ziekenhuis verbleef, ging het met mijn eetpatroon helemaal fout. Vaak greep ik dan naar een zak chips in plaats van een normale avondmaaltijd. 

Voordat mijn man overleed in 2019 heb ik hem beloofd goed voor mezelf te zorgen en wat aan mijn overgewicht te doen. 

Ik begon met eten van koolhydraatarm brood en schrapte aardappels uit mijn eetpatroon. Maar ja, de verleiding ligt altijd op de loer. Het lukte me dus niet zo goed op eigen kracht. 

De kennismaking

In 2022 zag ik op Facebook bij Studio Breuer Hellevoetsluis een advertentie van het PS. food & lifestyle programma. Voordat ik het wist had ik een contact formulier ingevuld voor een gratis kennismakingsgesprek met Astrid Breuer, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Zodra ik dit had gedaan dacht ik bij mezelf: “wat heb ik nou gedaan? Nou ja ik kan altijd nog nee zeggen na het kennismakingsgesprek.”

Na dit gesprek wilde ik geen nee zeggen omdat ik dat toch wel vervelend vond voor Astrid na alle uitleg en de tijd die zij er in gestoken had. Ik besloot om te beginnen en nam meteen het starterspakket mee naar huis.

Een nieuwe levensstijl

Na een paar dagen was ik al overtuigd dat dit de manier zou zijn om mij te helpen mijn streefgewicht te behalen. Het koolhydraatarm en eiwitrijk eten bevalt mij prima. Het regelmatige eten is weer terug en ik ga ook wel eens uiteten. Ik bekijk van tevoren de menukaart van het restaurant en weet dan gelijk wat in mijn leefpatroon past. 

Ook bewegen is heel belangrijk, daarom sport ik twee keer per week een uur. De fiets is verder mijn enige vervoersmiddel, dus die beweging heb ik ook elke dag. 

Ik voel me fit en kan de hele wereld weer aan! Nu in de stabilisatiefase en met de support van coach Astrid gaat het me zeker lukken om op gewicht te blijven. 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 45 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer