56 jaar uit Eerbeek

Ik ben al bijna een jaar in balans!*

Ik voel me weer vrouw! Natuurlijk ben en was ik al een vrouw, het enige verschil voor mij is dat ik me nu weer lekker voel in mijn eigen lijf. Dat was eerst wel anders.

Doordat ik een ongeluk heb gehad was ik niet meer in staat om te bewegen voor een maand of zes. Ik ben een echte emotionele eter en voelde mij zielig, omdat ik nauwelijks meer iets kon. Wat ik nog wel kon was eten. 

Toen ik weer mocht bewegen ging dat echter niet zo makkelijk als dat ik had gedacht. Na een intensief revalidatie traject mocht ik weer zelf gaan sporten. En gelukkig was er bij ons in het dorp een sportschool geopend alleen voor vrouwen, Hart for Her! Dat was wat ik zocht en het geluk wil dat ik daar mijn coach en eigenaresse Marielle Walter tegen het lijf liep. Zij zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en vertelde me dat ze mij daar mee kon helpen. Zo begon mijn PowerSlim ervaring.

Ik kreeg een heleboel informatie van haar en samen hebben we een plan gemaakt wat voor mij haalbaar was.

Ik heb mijn gehele Powerslim traject ervaren als super makkelijk. Groot voordeel was dat ik heerlijk kon eten en er een groot assortiment aan producten is die ik erg lekker vind.

Zes eetmomenten per dag, daar moest ik eerst wel even aan wennen, op gezette tijden eten en om de 2,5 uur. Dat was wel anders dan ik gewend was maar het went wel snel kan ik je zeggen, drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Mijn grootste valkuil, chocolade! Maar ook daar hebben ze bij PowerSlim een oplossing voor, de melkchocolade chunk. Zo lekker en hij proeft net als een KitKat. Hmm.. 

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik al bijna een jaar in balans. Ik heb anders leren eten en denken en kan nog altijd terugvallen op mijn coach voor advies en vragen.

Wanneer je twijfelt over het PowerSlim programma zou ik je graag willen zeggen: Gewoon doen, je zult versteld staan over wat het je brengt. Ik zit lekker in mijn vel en kan eten wat ik lekker vind!

Marielle
Coach van Monique Krimp

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer