34 jaar uit Bergen op Zoom

Ik ben altijd al een snoepkont geweest!*

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met roken waardoor ik ruim 20 kilo was aangekomen. Ik ben van kinds af aan al een enorme "snoepkont". Voordat ik stopte met roken hoefde ik nergens naar te kijken, ik had een mooi lijntje en ik kon eten wat ik wilde. Helaas veranderde dat toen ik moest stoppen met roken. In plaats van roken ging ik snoepen. Ik wilde echt een gezonder eetpatroon aanleren, maar ik kon al dat lekkers gewoonweg niet laten.

Totdat op een gegeven moment de knop om ging. Ik merkte dat ik minder zelfvertrouwen had en voelde me niet prettig meer in mijn lichaam.

Ik had al wel eens van PowerSlim gehoord en ging me erin verdiepen. Het sprak me aan dat je ook de keuze hebt uit zoete snacks maar dan met veel minder koolhydraten.

Ook heb ik een stok achter de deur omdat ik iedere week een afspraak heb met mijn coach. Ik heb echt twee super lieve coaches die altijd voor mij klaarstaan, een luisterend oor bieden, mij adviseren en mij altijd motiveren. Het gaat echt super goed! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar het gaat zo makkelijk! Alles staat duidelijk omschreven, een kind kan de was doen. Ook de producten zijn ontzettend lekker!

Mariska en Ina
Coach van Anouk

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer