Winkelwagen
Terug

36 jaar uit Bergen op Zoom

"Ik ben altijd al een snoepkont geweest!*"

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met roken waardoor ik ruim 20 kilo was aangekomen. Ik ben van kinds af aan al een enorme "snoepkont". Voordat ik stopte met roken hoefde ik nergens naar te kijken, ik had een mooi lijntje en ik kon eten wat ik wilde. Helaas veranderde dat toen ik moest stoppen met roken. In plaats van roken ging ik snoepen. Ik wilde echt een gezonder eetpatroon aanleren, maar ik kon al dat lekkers gewoonweg niet laten.

Totdat op een gegeven moment de knop om ging. Ik merkte dat ik minder zelfvertrouwen had en voelde me niet prettig meer in mijn lichaam.

Ik had al wel eens van PowerSlim gehoord en ging me erin verdiepen. Het sprak me aan dat je ook de keuze hebt uit zoete snacks maar dan met veel minder koolhydraten.

Ook heb ik een stok achter de deur omdat ik iedere week een afspraak heb met mijn coach. Ik heb echt twee super lieve coaches die altijd voor mij klaarstaan, een luisterend oor bieden, mij adviseren en mij altijd motiveren. Het gaat echt super goed! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar het gaat zo makkelijk! Alles staat duidelijk omschreven, een kind kan de was doen. Ook de producten zijn ontzettend lekker!

Mariska en Ina
Coach van Anouk

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer