Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Amersfoort

"Ik ben blij dat ik uiteindelijk deze stap heb gezet*"

Nadat mijn schoonzus met het PS. food & lifestyle programma was begonnen en ik haar daar over had gesproken, heb ik contact opgenomen met haar coach Iris. Ik wilde al langere tijd iets doen aan mijn leefstijl en had diverse pogingen gedaan maar telkens zonder succes. Na mij eerste afspraak in maart 2021 bij Iris, ben ik er direct vol voor gegaan. Ik was in het begin wel wat sceptisch maar na mijn tweede afspraak zag ik het effect en was ik om.

Normaal eten

Het grote voordeel van PS. food & lifestyle is dat je nog gewoon normaal kan eten en dat ook het gezin mee kan eten, in ieder geval met het avondeten. In het begin is het best even wennen, dat je bijvoorbeeld geen aardappels meer mag eten maar na een paar weken ben je dat helemaal kwijt.

Het programma is goed te volgen zeker omdat je meer eetmomenten op een dag hebt en er verschillende recepten zijn die je uit kunt proberen. Er is voor iedereen wel wat. Een van mijn favorieten is de kipspies, deze maken we geregeld bij bijvoorbeeld de barbecue.

Enorm trots

Ik voelde mijn lichaam al na een paar dagen veranderen. Van behoorlijk lusteloos naar behoorlijk fit uit mijn bed stappen. Dit had ook invloed op mijn algehele stemming. Na enkele maanden kreeg ik ook complimenten van mensen om mijn heen dat ik er goed uit zag en zo vol vertrouwen met de kin omhoog rondliep. Ik kreeg zelfs de opmerking of ik wat minder hard kon lopen als we aan het wandelen waren.

Een van de momenten waarop ik zelf een enorm trots gevoel kreeg was in Callantsoog. Daar is namelijk een trap met ongeveer 30 treden. Toen ik hier in mei 2021, dus maar twee maanden nadat ik begonnen ben, naar boven liep kon ik dit zonder enige moeite. Terwijl dit voor die tijd best een hele opgave was.

Mijn coach dankbaar

Ik kon mijn coach altijd appen als ik vragen had. Als ik naar een restaurant wilde, kon ik haar het menu doorsturen. Zij vertelde me dan wat de beste keuzes waren en waarmee ik moest opletten. Verder had ze altijd een luisterend oor als ik ergens mee zat en gaf mij daarmee weer het vertrouwen om door te gaan. Zonder haar was het een stuk moeilijker geweest en daar ben ik haar dan ook enorm dankbaar voor.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, wandel ik bijna elke dag en doe ik één keer per week mee aan recreantenhandbal. Ik kan dus wel zeggen een Happy new me!

Iris
Coach van Suzanne

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer