Nel Beekman 68 jaar uit Culemborg

Ik ben blij met mijn nieuwe ik!*

Ik zat niet lekker meer in mijn vel en kreeg steeds meer gewrichtsklachten. Ik was al een tijdje bezig met koolhydraatarm eten en steeds dacht ik dat het mij zelf wel zou lukken om er wat kilo’s af te krijgen. Maar helaas, het lukte niet.

Regelmatig zag ik advertenties van La Peau Satin in regionale kranten. Eind september was er een open dag bij La Peau Satin in Culemborg en besloot ik toch eens langs te gaan. Sandra gaf mij op een prettige manier uitleg en duidelijke informatie. Niet minder eten, maar anders.

In eerste instantie ben ik begonnen met behandelingen met afslankapparatuur. Maar na een tijdje ben ik, na overleg, toch ook begonnen met PowerSlim. Het starterspakket beviel me goed en mijn doel was niet zo ver weg. Met Kerst zou ik mijn doel behalen, was de verwachting. Het ging echter toch wat langzamer, maar dat vond ik niet erg. Ik zag mijn doel wekelijks dichterbij komen en genoot van het proces.

De eerste paar weken hield ik mij goed aan het schema en de voorbeeldmenu’s. Wel 6 eetmomenten op een dag, ik kon meer eten dan ik gewend was. Het ene product vond ik lekkerder dan het andere. Toetjes hoeven voor mij niet, maar er zijn genoeg alternatieven. Al snel ontdekte ik dat muesli of havermout ’s morgens mijn favoriet zijn en tussen de middag crackers of lijnzaadbrood, aangevuld met groenten.

Sinterklaas, Kerst, het ging me prima af en ik was super gemotiveerd. Ik durfde ook niet van het menu af te wijken, bang om weer in mijn oude patroon te vallen. Maar na verloop van tijd ging ik zelf recepten bedenken. Als ik vragen had kon ik altijd terecht bij mijn coach Sandra, zelfs via WhatsApp.

Een paar maanden geleden heb ik mijn doel bereikt. Ik vind het natuurlijk best spannend of ik het zo kan behouden maar tot op heden gaat dat goed. Ik durf meer te variëren en af en toe een uitzondering te maken. Ik ga regelmatig naar Sandra en maak ook gebruik van producten van PowerSlim Balance. Vooral de tussendoortjes zijn handig als je buitenshuis bent – en ze maken het net wat makkelijker.

Ik ben blij met mijn nieuwe ik, ik zit heerlijk in mijn vel en mijn kleding staat veel leuker!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer