Marielle Kros 50 jaar uit Leerdam

Ik ben een blijer mens!*

Mijn naam is Marielle Kros. Een moeilijke periode in mijn leven had sporen nagelaten op mijn lichaam. Door alle zorgen at ik de laatste jaren niet gezond en snoepte ik teveel. Daardoor was ik te zwaar geworden. Ik wilde 15 kilo kwijt en wist van mezelf dat ik dat niet alleen kon.

Op Facebook had ik foto’s voorbij zien komen van een bekende uit de omgeving. Zij was mooi afgevallen met PowerSlim bij La Peau Satin in Leerdam. Op enig moment heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek met Willy.

Willy legde rustig uit hoe PowerSlim werkt en waar je op moet letten. Anderhalf uur later stond ik buiten met een PowerSlim starterspakket. Ik ben gelijk de volgende dag begonnen. Het was wel even wennen, want het leek eigenlijk of ik meer ‘moest’ eten dan ik normaal gesproken doe. Zesmaal per dag: drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Voor het eerste weegmoment was ik redelijk nerveus. Dat was nergens voor nodig, want de weegschaal wees flink wat minder aan. Bij de volgende weegmomenten leerde ik PowerSlim steeds beter toepassen. Willy nam telkens voldoende tijd voor me om de voorgaande week door te nemen, mijn ‘zwakke momenten’ en fouten door te spreken en samen met mij te zoeken naar oplossingen.

Na een paar weken had ik het programma helemaal onder de knie en ging het afvallen lekker vlot. Ik heb ook wel een paar mindere weken gehad, maar heb nooit de moed verloren en altijd strak mijn einddoel voor ogen gehouden: ik wilde een slanke buik, een bikini aan tijdens mijn vakantie in Zuid Frankrijk en me gewoon fitter voelen en weer zin krijgen in zwemmen en fietsen.

Dat is me allemaal gelukt dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik ben een blijer mens.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer