Winkelwagen
Terug

46 jaar uit Overloon

"Ik ben een gelukkigere versie van mezelf geworden* "

Ik herinner me nog goed hoe het was, voordat ik begon met het PS. food & lifestyle programma. Mijn gewicht was destijds 124,6 kg. Het overgewicht begon zijn tol te eisen. Ik was snel vermoeid, had weinig conditie en merkte dat mijn kleding te klein werd.

Toen mijn vriendin Nancy begon met het programma en ik zag hoe goed het voor haar werkte, besloot ik dat het tijd was om ook de stap te zetten. Het werd tijd om mijn eigen transformatie te ondergaan.

Ik vond steun in het programma

De belangrijkste factor voor mij om te kiezen voor het PS. food & lifestyle programma was de eenvoudige manier van afvallen. Ik wilde een programma dat gezond was, iets dat ik gemakkelijk kon volgen, maar vooral een programma dat resultaat levert. Dit is exact wat ik vond bij Marly, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Marly was er altijd op de momenten dat ik wat extra ondersteuning nodig had. Ik had het vooral moeilijk tijdens de feestdagen, vakantie en verjaardagen. Maar ik vond steun in het PS. food & lifestyle programma en de begeleiding van Marly. Ze hielp mij om mijn motivatie hoog te houden. Dankzij haar steun, de eenvoud van het PS. programma en het Re-boost pakket na de vakantie slaagde ik erin om 26,1kg kwijt te raken.

Het succes gaat verder

Nu voel ik me fantastisch, mijn kleren passen weer, mijn conditie is uitstekend en vermoeidheid is niet langer een probleem. Maar het succes gaat verder dan alleen het gewichtsverlies. Ik heb heel veel geleerd dat ik nu in het dagelijkse leven toepas. Zo maak ik nu makkelijk betere keuzes in de supermarkt en gaan mijn vriendin en ik samen regelmatig wandelen om actief bezig te zijn.  

Ik heb mijn leven veranderd

Het PS. food & lifestyle programma heeft veel voor me betekend. Ik krijg veel positieve reacties! En mensen die me een lange tijd niet hebben gezien zeggen nu dat ik er goed uitzie.

Het behouden van mijn gewicht na het bereiken van mijn streefgewicht gaat tot zoverre goed. Ik ben vastbesloten en gedreven om op gewicht te blijven en ik weet dat dit me gaat lukken. Mijn vader (helaas recent overleden) zou intens trots op me zijn.

Mijn tip voor anderen is om ook met het PS. food & lifestyle programma te beginnen. Dit helpt je om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Je zult je er zeker beter door gaan voelen. Dankzij het programma en de begeleiding van Marly heb ik mijn leven veranderd! Ik ben een gezondere en gelukkigere versie van mezelf geworden.

Marly
Coach van Dennis

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer