Winkelwagen
Terug

47 jaar uit Helmond

"Ik ben een moeilijke eter, dus ik dacht dat het lastig zou worden*"

Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste, Saskia van Beatyfarm LaSarel ook voedingscoach is en dat ze werkt met van het PS. food & lifestyle programma. Maar ik dacht eigenlijk altijd dat dit toch niets voor mij was. Ik ben namelijk nogal een moeilijke eter, wat het opvolgen van een voedingsadvies lastig maakt. Vaak worden er dan gerechten of producten aangeraden die ik niet lust.

De stoute schoenen aantrekken

Corona was voor mij een echte boosdoener. Het werd voor mij eigenlijk alleen nog maar moeilijker om mijn doel te bereiken of in balans te blijven. Dus toen ik een jaar geleden op social media zag dat Saskia een “Samen Slank Challenge” van PS. food & lifestyle ging starten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld.

Ik legde haar uit dat ik niet veel lust en beschreef wat ik zoal at in een week. Volgens Saskia viel dit wel mee en waren er genoeg dingen die ik wél kon eten, waardoor ik alsnog deel kon nemen aan de challenge. Dat heeft me overtuigd om toch een afspraak met haar in te plannen. Speciaal voor mij had ze het 1e weekmenu zo aangepast dat er alleen maar producten en recepten in zaten die ik ook daadwerkelijk lust!

Het werd een soort automatisme

Vol goede moed ben ik de 1e week gestart met het starterspakket. Hoewel sommige producten uit het pakket niet echt mijn ding waren, heb ik wel alles geprobeerd. Het was een goede manier om kennis te maken met de verschillende producten uit het assortiment. Ik merkte al snel dat veel gerechten echt lekker en snel te bereiden zijn. Ondanks dat je soms denkt dat het maar kleine porties zijn, voelde ik me wel altijd verzadigd door het hoge eiwitgehalte in de producten. Ook de zes eetmomenten op een dag zorgen ervoor dat het prima vol te houden is.

Daarnaast zijn de producten van PS. food & lifestyle echt een uitkomst voor tussendoor, met name de repen zijn mijn favoriet. Ik ben ook steeds meer nieuwe recepten en producten gaan uitproberen en ik ben er achter gekomen dat ik eigenlijk best veel wél lust.

Na verloop van tijd is het me zo gemakkelijk af gegaan dat het een soort van automatisme is geworden en daardoor behaalde ik heel gemakkelijk mijn doel! Ik merk dat ik lekker in mijn vel zit en voel me fit. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten geweest, maar met de motivatie en de (na)begeleiding van mijn coach is het voor mij echt makkelijk vol te houden om in balans te blijven!

De stabilisatiefase

Momenteel zit ik fase 3 van het programma en ben dus bezig om te stabiliseren. Mijn maandelijkse periode is voor mij de lastigste periode om de drang om te snaaien onder controle te houden. Mijn coach heeft me ook daarin weer tips gegeven om het snaaien te voorkomen, dat ga ik weer met goede moed proberen.

Die stok achter de deur en het consult, wat ik nu nog één keer per maand heb, zijn voor mij dan ook erg belangrijk!

Saskia
Coach van Wendy

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Eveline van Loenhout, 29 jaar "Ik ga stralend de feestdagen in!*"

De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Lydia Panis, 60 jaar uit Breda "Dit jaar deed ik mezelf een gezonde levensstijl cadeau!*"

Al jaren ben ik, met wisselend succes, bezig mijn doel te bereiken. Voor ingrijpende veranderingen in mijn voedingspatroon was ik toch een beetje huiverig.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer