Winkelwagen
Terug

27 jaar uit Maastricht

"Ik ben eindelijk weer echt mezelf!*"

Ik ben eigenlijk nooit echt dun geweest en was zelfs altijd aan de flinke kant. Als ik mezelf vergeleek met mijn vriendinnetjes van vroeger was ik eigenlijk altijd de zwaarste. Maar dat was hoe ik er nou eenmaal uitzag. Daar kwamen natuurlijk ook onzekerheden bij maar ergens moest ik het maar gewoon accepteren. Ik accepteerde mijn gewicht eigenlijk ook steeds meer naarmate ik ouder werd. Het was nou eenmaal hoe ik eruitzag. Dan kon ik nog zoveel proberen dat zou toch niet veranderen, dacht ik.

Eigenlijk ging mijn gewicht altijd met een steady lijn beetje bij beetje omhoog. Totdat ik voor mijn gevoel in één keer heel veel ben aangekomen. De reden daarvoor is mij eigenlijk niet helemaal duidelijk maar het was voor het eerst in mijn leven dat ik niet gelukkig was met wie ik was. Ik voelde me nooit mooi, wat ik ook aantrok. Dat was voor mij het punt om actie te ondernemen.

Ik heb het eerst zelf geprobeerd met de hulp van een diëtiste. Ik moest een eetdagboek bij houden en zelf goed opletten op wat ik precies at. Daarna ben ik er eigenlijk mee ‘gestopt’ omdat ik een nieuwe levensfase inging en ik me moest focussen op andere dingen. Ik ben toen wel gezonder blijven eten maar in mijn achterhoofd wilde ik nog steeds een nieuwe start maken.

Ik heb hier ook over gesproken met de moeder van een goede vriendin van mij. Zij was zelf bezig met het PowerSlim programma en was daar erg enthousiast over. Op deze manier ben ik dan uiteindelijk ook terecht gekomen bij mijn Powerslim coach Marisa van Marisa - Food & Lifestyle. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 1 januari 2018 begon aan mijn traject!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm blij ben met PowerSlim en dat het bereiken van mijn doel waarschijnlijk nooit was gelukt zonder dit fijne programma. Wat ik heel erg prettig vond was de wekelijkse coaching. Ik kon het meteen goed vinden met mijn coach en dit heeft natuurlijk ook veel geholpen. Ik wilde haar, en mezelf natuurlijk, niet teleurstellen en daarom heb ik altijd extra mijn best gedaan.

De producten maakten het natuurlijk iets makkelijker doordat ik eigenlijk toch altijd lekkere dingen kon eten ondanks dat ik beperkt was in de keuzes. Ik heb van sommige producten echt enorm genoten en andere vond ik iets minder lekker. Het fijne was altijd dat ik die producten die ik niet lekker vond daarna ook niet meer hoefde te kiezen als ik dat niet wou.

Vond ik het programma zwaar? Ja en nee. Een switch maken in je levensstijl is en blijft een zware opgave, op zowel fysiek als mentaal vlak. Maar ik denk dat ik me vanaf het begin al meteen heb uitgedaagd, waardoor ik tijdens de eerste twee fases van het programma niet veel moeite heb gehad. Er waren maar zelden momenten dat ik het jammer vond dat ik geen frietjes kon eten of een Oreo koekje mocht meepikken. Dat kwam eigenlijk pas tijdens de eindfase en opbouwfase, daar heb ik het meeste moeite mee gehad. Het heeft dan ook even geduurd voordat ik eindelijk mijn draai had gevonden. Uiteindelijk is dat gelukkig ook goed gekomen met de hulp van mijn coach.

Tijdens het PowerSlim programma heb ik ook een blog bijgehouden waarin ik al mijn ervaringen deelde.

Nu ik mijn doel heb bereikt voel ik me echt super goed. Ik ben super trots op mezelf eerlijk gezegd. Ik voel me veel beter in mijn vel en eindelijk weer echt mezelf. Ik ben nu de persoon waar ik altijd van droomde. Daar geniet ik enorm van. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om lekker te gaan shoppen. Dingen die me vroeger blij maakten kan ik weer doen want ik ben niet meer onzeker of bang. Dat is een ontzettend fijn gevoel. Zwemmen was bijvoorbeeld een van mijn grootste liefdes, maar in bikini bij een zwembad verschijnen durfde ik echt niet meer. Dat is helemaal veranderd! Ik heb zelfs een fotoshoot gehad waarin ik weer in bikini durfde te verschijnen. En ik durf zelfs met trots het resultaat te delen.

Ik hoop dat dit gevoel nog een lange tijd bij me blijft. Daar moet ik natuurlijk zelf voor vechten maar ik heb er zelf alle vertrouwen in! Gelukkig heb ik de steun van familie en vrienden die altijd achter me hebben gestaan en dat ook nog lang zullen blijven doen. 

Veel liefs,
Sophie

Marisa Bax
Coach van Sophie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer