Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Bladel

"Ik ben erg blij deze stap heb gezet!*"

Al heel mijn leven schommel ik met mijn gewicht. Maar in 2007 besloot ik het roer om te gooien. Ik begon met hardlopen en ging bewuster op mijn voeding te letten. Ik ben toen op eigen houtje veel kilo’s kwijt geraakt, wat ten gunste kwam van mijn bloedwaardes. Ik heb namelijk diabetes type 2.

Het lukte niet meer alleen

Mijn gezonde gewicht heb ik jaren vast kunnen houden, tot ik in de overgang kwam. Daarnaast brak Corona uit, met als gevolg dat we veel thuis zaten. Het thuis zitten zorgde er voor dat er vaker hapjes op tafel stonden en er regelmatig een heerlijke maaltijd werd afgehaald. Mijn gewicht steeg. Maar wat ik ook deed, ik raakte de kilo’s niet kwijt.

Ik las dat Chantal van Gisbergen was gestart als PS. food & lifestyle voedingscoach bij mij in de buurt. Na de feestdagen, in januari 2023, heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met haar. Tijdens deze kennismaking vertelde ze me alles over het PS. food & lifestyle programma.

Chantal overtuigde me dat ze me kon helpen. Ik besloot ervoor te gaan en te starten met het PS. food & lifestyle programma.

Vol goede moed ben ik gestart!

De producten zijn erg lekker en vullen goed. Tijdens het programma heb ik geen honger gehad. Ik gebruikte de PS. food & lifestyle app om heerlijke recepten te vinden. Daarnaast vond ik het kookboek dat in het starterspakket zit ook heel handig met allerlei tips en smaakvolle recepten.

Met de producten van PS. food & lifestyle hoefde ik me niet schuldig te voelen als ik een lekker tussendoortje nam of een zakje chips op de bank. Deze producten zitten namelijk gewoon in het assortiment!

Ik begon op 78 kg en na een paar weken waren er al wat kilo’s af. Dit gaf me een extra stimulans om door te gaan.

Ik heb veel geleerd

Mijn streefgewicht was 70 kg en inmiddels weeg ik nu 68,5 kg! Door de wekelijkse coaching van Chantal ben ik weer de goede richting op gewezen. Ik heb etiketten leren lezen en weet wat goede en slechte koolhydraten zijn. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen. Ik voel me weer veel energieker, mijn kleding past weer beter en ik kan makkelijker hardlopen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer