Winkelwagen
Terug

43 jaar uit Kinrooi

"Ik ben het waard!*"

SuperSlimmer Marieta

“Deze keer hoefde ik het niet alleen te doen. Dat maakte dat het zelfs makkelijk was om mijn eetpatroon aan te passen ondanks mijn wisselende diensten!”

Ik vond mezelf niet belangrijk en dat zorgde ervoor dat ik niet gezond at.

Een verantwoordelijke baan als verloskundige met wisselende diensten, een scheiding, kids én een opleiding. Jarenlang stonden tijd en aandacht besteden aan mezelf laag op mijn to-do lijstje. Nu heb ik mezelf PowerSlim cadeau gedaan, omdat ik ondertussen vind dat ik ook tijd en aandacht waard ben. 

Net als velen heb ik veel bekende diëten geprobeerd en ja, ik viel wat af.. maar de motivatie was snel verdwenen en het was moeilijk vol te houden. Wat ik vooral jammer vond tijdens al die afvalpogingen was dat je er alleen voor stond. Ik wist dat ik het deze keer goed en gezond wilde doen! 

Via internet kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Ze legde me tijdens onze eerste afspraak uit wat het PowerSlim programma inhoudt. Ik ben direct gestart! Wat ik fijn vond was dat we niet alleen keken naar het getal op de weegschaal, maar vooral ook naar vet-, vocht en spiermassa.

Ik mis nu geen pasta, brood, aardappelen en rijst meer bij de warme maaltijd. Ik vind de producten van PowerSlim echt lekker en is er veel keuze. Af en toe had ik wel zin in iets, maar omdat je zes eetmomenten op een dag hebt is het niet moeilijk om nog even een uurtje te wachten totdat je weer iets mag eten.

Natuurlijk begrijp ik dat het moeilijkste nog moet komen..  het behouden van mijn doel. Toch heb ik er alle vertrouwen in. Mijn coach gaat aan mijn zijde blijven met tips en ‘social peptalks’ en daar ben ik blij om.

Ik ben erg blij dat ik gestart ben. Ik voel me goed en mooi, en dat ga ik zo houden! Dit ben ik en ik ben dit waard!

SuperSlimmer Marieta 1

SuperSlimmer Marieta 2

SuperSlimmer Marieta 3

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Bekijk de verhalen van andere SuperSlimmers!
SuperSlimmer Arthur
Arthur Simons, 63 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
SuperSlimmer Lotte
Lotte, 35 jaar uit Heythuysen "Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. Ik zorg er nu voor dat ik mijn eten heb voorbereid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer