Winkelwagen
Terug

27 jaar

"Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Ik voel me goed en heb zin in de zomer! 

Ik was altijd al iemand die iets meer woog dan het gemiddelde, maar tijdens het afstuderen van de middelbare school ging het bergafwaarts. Ik begon te sukkelen met mijn gewicht.

Ik sportte eigenlijk zo goed als nooit. Ik heb veel geprobeerd, alleen heb ik nooit een sport gevonden die ik graag deed

Ik zat niet lekker in mijn vel

Voordat ik bij PS. food & lifestyle terecht kwam, had ik al verschillende diëten geprobeerd. Voor corona had ik iets gevonden wat redelijk goed werkte. Ik begon gezonder te eten en meer te bewegen.

Alleen toen corona begon, is er in dit ritme, veel roet in het eten gegooid. Ik zat in deze periode niet lekker in mijn vel waardoor ik onregelmatig en ongezond at. Hierdoor had ik geen fut om te bewegen.

Dit is hét moment om te beginnen

Begin 2023 was ik zo ontevreden over mezelf, dat ik besloot om er echt werk van te gaan maken. Mijn moeder herinnerde zich Christel, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Na wat onderzoek heb ik een kennismakingsgesprek met haar gepland. Ik had meteen een klik met haar.

Tijdens de eerste weging kwam ik erachter dat ik 112,4 kilo woog. Ik was er echt niet goed van. Ik wist meteen dit is hét moment om te beginnen, anders ben ik straks te laat. Ik was niet blij met hoe ik eruit zag, ik keek niet graag naar foto’s van mezelf, mijn kleren vond ik niet leuk, en eigenlijk had ik moeite met mezelf...

Na alle informatie wist ik eigenlijk meteen dat het PS. food & lifestyle programma mijn beste optie was. Op 6 maart 2023 ben ik begonnen!

De hulp die ik nodig had

Tijdens het PS. food & lifestyle programma had ik ook de nodige ups en downs, maar mijn coach was er altijd voor me. Zonder haar was dit mij nooit gelukt. Ze had altijd de juiste woorden, de hulp die ik nodig had en het beste advies over wat ik het beste kon eten.

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik in iets minder dan een jaar tijd meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Mijn grootste uitdaging en mijn grootste succes

Mijn grootste uitdaging was zonder twijfel mijn studentenbaantje. Ik werk in een friettent en ben dol op patat. Ik kon het ook echt elke dag eten.

Tegenwoordig kan ik heel makkelijk van alle verleidingen afblijven. Dit was zonder mijn coach nooit gelukt. Het is een zware weg geweest en niet altijd even makkelijk, maar ik ben enorm blij dat ik ermee begonnen ben. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel en in mijn kleding. Ik ben veel zelfverzekerder en durf nu kleren te dragen, die ik voorheen niet durfde te dragen.

Nu ik 38 kilo kwijt ben, heb ik veel meer energie en ik geniet ook gewoon veel meer van het leven. Naast mijn coach heb ik ook veel steun van mijn moeder gekregen. Zo hielp ze met het klaarmaken van het eten. Zonder de steun van thuis uit was het mij ook nooit gelukt.

Samen naar gewichtsbehoud

Ik heb tijdens mijn traject ook drie anderen gemotiveerd om te starten met PS. food & lifestyle. Nadat ze zagen hoe het mij geholpen heeft, waren ze snel overtuigd. Ik ben blij dat ik met mijn verhaal andere mensen kan helpen met een gezonde levensstijl!

Momenteel zit ik in de fase van gewichtsbehoud en begin ik te leren wat ik wel en niet kan blijven eten, zonder al die kilo’s terug op de weegschaal te zien verschijnen. Mijn coach is echt een held en leert mij wat ik het beste kan doen.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal nog meer mensen kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen en te komen op het punt waar ik nu ben!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer