Winkelwagen
Terug

37 jaar uit Tilburg

"Ik ben nu blij met mijn lijf!*"

Ik ben Wendy, overgewicht heb ik altijd al gehad maar ik was er nu echt klaar mee. Ik was niet meer gelukkig met mezelf en met hoe ik eruit zag. Ik was bezig geweest voor een maagverkleining maar kreeg dat niet voor elkaar. Wat dan?? Ik had al zoveel diëten geprobeerd. Een collega was bezig met PowerSlim en die zag je steeds gelukkiger worden met haar lichaam, dit wilde ik ook! Dus ben ik via internet op zoek gegaan naar een plek bij mij in de buurt waar ik het PowerSlim afslankprogramma kon volgen. Zo stapte ik voor de eerste keer bij Monique binnen.

We besloten dat ik die maandag zou beginnen en wat mijn streefgewicht zou worden. Met het starterspakket en vol goede moed ging ik naar huis. Monique mocht ik ten alle tijde bellen of ‘appen’ met een moeilijk moment. En op de weegmomenten bespraken we wat ik zou doen als ik bijv. een feestje of barbecue had.

Moeilijke momenten heb ik gelukkig weinig gehad. Soms wel, maar dan ging ik op de weegschaal staan of keek naar de begin foto die Monique heeft gemaakt, dat gaf me dan zo'n kick! Zelfs ondanks de onregelmatige werktijden die ik heb in de zorg, is PowerSlim goed te doen. Het was soms wel wat uitmeten wanneer de eetmomenten worden ingepland, maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind.

Weer voor de eerste keer gaan afbouwen vond ik wel eng. Ik heb dit dan ook een paar weken uitgesteld voordat ik echt weer ging ontbijten. Het is tenslotte toch spannend om weer crackers enzo in huis te hebben. Maar ook dit gaat goed.

Ik ben nu blij met mijn lijf. Ik moet alleen nog wennen aan mijn nieuwe lijf en nieuwe maat, maar ook dit gaat steeds beter. Monique helpt mij nu om, weer langzaam "gewoon" te gaan eten en daarbij een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Langzaam bouwen we alles weer op zodat mijn lichaam er weer aan kan wennen. Ik geef alles om dit te behouden!

Monique dank je wel voor je super goede begeleiding en luisterend oor. Je bent een topper!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer