Winkelwagen
Terug

38 jaar uit Wommels

"Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

PowerSlimmer in the picture

Dit keer verschijnt Catharina voor onze camera, weer een PowerSlimmer die we graag ‘in the picture’ zetten. Helemaal vanuit Friesland is ze naar ons hoofdkantoor in Eindhoven gereden om haar verhaal met ons te delen en haar eindresultaat vast te leggen.

“Op 1 december 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Bij mijn starterspakket zat een kaartje: ‘Wil jij een fotoshoot winnen met jouw succesverhaal?’. Nou, heel graag!

Ik was echt een snoeper

Al jaren was ik te zwaar. Voor de buitenwereld leek het misschien alsof ik hier totaal niet mee zat, maar van binnen was dit wel anders. Ergens accepteerde ik het ook wel weer. Ik was echt een snoeper. Niet perse een emotionele eter. Juist niet eigenlijk. In de meest stressvolle situaties in mijn leven, viel ik juist vaak af. Als ik dan weer lekker in mijn vel zat, begon het snoepen en ongezonde leven weer.

Toen mijn vriendin in november 2019 haar nieuwe huidinstituut opende, opende Siegrid haar PowerSlim center Balansie in hetzelfde pand. In de weken voor de opening, plaatste Siegrid een oproep op Facebook of iemand haar ambassadrice wilde worden. Ik twijfelde; het was eigenlijk wel tijd om iets aan mijn levensstijl te doen. Na een kennismaking met Siegrid voelde ik meteen een klik. Een gevoel dat ik alles met haar kon delen. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo.

Ik begon op 1 december 2019 dan ook vol goede moed met het starterspakket.

Wat viel dit me tegen. Ik moest wennen aan de smaak, mijn lichaam moest wennen en ik had een klein griepje, dus ik heb me 2-3 dagen echt ellendig gevoeld. Gelukkig waren dit maar een paar dagen en had ik zin om aan mijn levensstijl te gaan werken!

Mijn verhaal op Instagram

Mijn hele traject hield ik een Instagram-account bij waarop ik mijn avonturen, bevindingen en moeilijke momenten deelde. Via Instagram voelt dat toch iets anoniemer en daar deel ik dan ook van alles. Het is ook leuk om via die weg in contact te komen met anderen die ook bezig zijn met een gezonde levensstijl en daar koolhydraatarme inspiratie op te doen. Zo motiveer en inspireer je elkaar!

We spraken 1 april 2020 af als datum voor het behalen van mijn doel. Elke week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. In de eerste paar weken kon het me niet snel genoeg gaan. Het duurde voor mijn gevoel ook echt heel lang! Elke week ging ik met veel plezier naar mijn afspraak, elke week was er verbetering.

Ik had ook wel eens dagen dat ik er even geen zin meer in had. Dat ik ook gewoon weer eens een lekker stuk taart, koek of chocolade wou. Toch heb ik me altijd in kunnen houden, en ben ik nooit ernstig over de schreef gegaan. Als ik een feestje had, hield ik er de hele dag rekening mee. Ik at overdagweinig koolhydraten en op het feestje zelf, nam ik alleen de gezonde hapjes en dronk ik veel water bij mijn wijntje.

Op 1 april bereikte ik dan ook netjes mijn doel. Zelfs nog iets meer! En wat ben ik blij met mijn nieuw lijf! Als ik voorbij een spiegel loop, kijk ik even een keer extra, want ik ben het echt! Ik vind dat ik nog steeds een klein buikje heb, maar die heb ik geaccepteerd. Ik ben goed zo, het is mooi zo, ik mag er weer zijn!

Ik ben nu zelf coach!

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ben ik nog altijd in balans. Ik heb mijn eigen weg gevonden, hoe ik mijn gezonde eetpatroon kan blijven doorzetten en in balans kan blijven. Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden! Siegrid opende een tweede vestiging en vroeg me of ik bij haar coach wilde worden. Ik heb nu al een aantal cliënten mogen begeleiden en vind het super leuk! Ik inspireer ook graag anderen om voor zichzelf te kiezen en de stap naar een gezonde levensstijl te zetten.”

En als Catharina uit de stoel bij de visagiste stapt en in de spiegel kijkt, zien we een grote glimlach om haar gezicht verschijnen. “Kan ik iedere dag iemand krijgen, die mijn krullen zo mooi maakt?” Trots op wat ze in de spiegel ziet. En ook wij zijn trots, want wat heb je het super gedaan! En hoe leuk is het dat je jouw enthousiasme en ervaringen nu ook deelt met nieuwe PowerSlimmers. We weten zeker dat je een fantastische (en gezellige!) coach zult zijn.

Siegrid
Coach van Catharina

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer