Winkelwagen
Terug

47 jaar uit Woerden

"Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

6 jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede dochter. Hoe makkelijk ik bij de eerste weer snel op mijn oude gewicht zat, zo moeilijk was het bij de tweede.

Tijdens de coronaperiode ben ik begonnen met wandelen en lette ik op mijn koolhydraatinname. Hierdoor viel ik al 10 kilo af. Maar helaas vond ik het tijdens de winter moeilijker om me te weerhouden van chocolade en andere lekkere dingen. Binnen de kortste keren was ik weer veel te zwaar.

Ik zat niet lekker in mijn vel. Lange tijd staan, zitten of traplopen was vervelend. Soms stuurde ik zelfs mijn oudste dochter naar boven om wat te halen. Alleen maar om niet te hoeven traplopen.

Zin om te beginnen

Op Facebook kwam ik een advertentie van PS. food & lifestyle tegen; in 12 weken klaar voor de zomer. Onder persoonlijke begeleiding van je eigen coach aan de slag met een gezond en koolhydraatarm eetpatroon. ‘Ja!’ dacht ik ‘dit is wat voor mij’.

Dezelfde avond heb ik een berichtje gestuurd naar Annemarie, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Een week later zat ik bij haar aan tafel. De klik tussen ons was er meteen. Ik kreeg gelijk zoveel zin om te beginnen.

We spraken af dat ik zou starten na mijn dochters 18de verjaardag. Ik begon met een gewicht van 74,9 kg.

Genieten van heerlijk eten

De weekmenu’s met recepten en boodschappenlijstjes waren makkelijk te volgen. Ik had er helemaal zin in! Ik ben zelf gek op koken dus dit is voor mij alleen maar een feest om te doen.

Tijdens het 12 weken programma heb ik geen enkele moeite gehad om me aan mijn gezonde eetpatroon te houden. Het eten is heerlijk en als er toch iets was wat ik niet lekker vond, dan was er altijd wel een vervanging voor. Het aanbod van koolhydraatarme producten is groot. Van wraps, muesli en crackers tot handige repen en lekker zoete of hartige tussendoortjes.

De barbecue chips was toch wel één van mijn favorieten. Maar eigenlijk zijn er heel veel dingen lekker. Je wordt gewoon verwend!

 

Mijn coach motiveert me

Mijn coach Annemarie is een topper. Haar enthousiasme geeft me de energie en het vertrouwen om door te zetten.

Elke week hebben we een afspraak voor mijn weegmoment maar ook om even bij te kletsen hoe het gaat. Ik kan dan al mijn vragen stellen en we bespreken samen ook de lastige momenten. Ze motiveert me om door te zetten en vol te houden. Ik stap iedere week weer vrolijk naar buiten na onze afspraak!

Dit voelt fantastisch

Tijdens het afvallen ben ik ook begonnen met hardlopen. Ik heb zelfs mijn eerste 5 kilometer wedstrijd gelopen. En ik kan je zeggen: dit voelt fantastisch!

“Mijn leefgewicht, een gewicht dat bij me past en blijft.”

Ik voel me super nu! Ik kan niet stoppen met lachen en stiekem kijk ik ook vaak in de spiegel of de weerspiegeling van het raam, hoe ik eruit zie. De complimentjes die ik van iedereen krijg zijn ook heel motiverend als je bezig bent met afvallen.

Ik kan ook weer genieten van winkelen. In de periode dat ik te zwaar was, kocht ik mijn kleding online. Maar nu is het zo fijn dat ik kan gaan winkelen, iets durf te passen in een pashokje en mezelf te bekijken in de spiegel.

Makkelijk op gewicht blijven

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Mijn tip is dan ook: als het even niet goed gaat, neem dan gelijk contact op met je coach. Daarna kun je er weer tegenaan!

Ik ben superblij dat ik hiermee begonnen ben

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer