Anoesjka Derks 45 jaar uit Belfeld

Ik ben trots op wie ik nu ben*

Tijdens de eerste lockdown in 2020 ging alles op slot. Ik ben werkzaam in de zorg, en na het vele werken ‘s avonds op de bank ploffen met wat lekkers liep uit de hand. Ik ging steeds minder lekker in mijn vel zitten.

Door een vriendin kwam ik in contact met Dorry, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Samen gingen we aan de slag met het PS. food & lifestyle programma en hebben we een doel opgesteld. Met haar goede begeleiding en de wekelijkse gesprekken gingen we aan de slag om mijn doel te behalen.

De lekkere recepten waren geen straf

De combinatie van: een gezond eetpatroon en doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat ik mijn doel kon behalen. Met behulp van de producten van PS. food & lifestyle en de bewustwording van mijn eetpatroon, ben ik zonder veel problemen door de periode heen gegaan. Ook het koken uit het kookboek is me goed bevallen. De lekkere recepten met echte verse producten waren voor mij geen straf om klaar te maken. Door de recepten werd ik ook bewust dat het koken ook anders en veel gezonder kan.

Ik heb nu mijn doel bereikt en voel me fitter en fysieker dan ooit te voren. Ik ben trots op wie ik nu ben. Zelfverzekerd en trots als ik weer leuke kleren aan kan die ik lang niet heb willen dragen.

Mijn doel is om dit vol te houden en niet los te laten wat ik bereikt heb.

Dorry
Coach van Anoesjka

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer