Lars Koggel 43 jaar uit Culemborg

Ik ben weer in balans*

Mijn naam is Lars Koggel en woog 107,3 kilo, een logisch gevolg van een aantal jaren niet sporten en alles lekker vinden. Eigenlijk wist ik al lang dat ik te zwaar was. Tijd voor actie dus.

Door mensen uit mijn omgeving had ik al van Willy van La Peau Satin in Leerdam gehoord. Ik benaderde Willy via Facebook en het contact was snel gelegd. Eind september ben ik bij Willy langs geweest voor een intakegesprek, want hoe werkt PowerSlim nu eigenlijk? In eerste instantie leek het mij redelijk complex. Thuis heb ik een gezin met vrouw en drie kinderen en daarnaast zitten de maanden november en december vol met verjaardagen en feestdagen, gaat dat lukken met ‘PowerSlimmen’? Ik besloot voorlopig toch maar even niet te beginnen en zelf eerst op te letten op wat ik eet. Ik ben ook weer begonnen met sporten. Ik heb met Willy afgesproken in januari weer eens contact te hebben.

Begin januari kreeg ik een berichtje van Willy; “Hoe is het en wanneer praten we weer eens bij?” Ik ging opnieuw bij Willy op de weegschaal. Ik was vier kilo kwijt door wat gezonder te eten en te sporten, dat ging goed, maar had ook het besef dat hulp voor de overige kilo’s wenselijk is.

Op 10 januari ben ik gestart met de strikte fase van het PowerSlim programma en een week later zag ik al resultaat. Kijk dat motiveert! Belangrijker nog, het kostte mij bijna geen moeite. De PowerSlim producten zijn lekker en je hebt genoeg keuze. Zo eet je geen enkele dag hetzelfde en kun je toch goed en gezond eten. Thuis moest ik uiteraard wel wat schuiven met de maaltijden maar dat kwam altijd goed. De hierop volgende weken gingen ook goed. De ene week beter dan de andere maar het bleef een dalende lijn. Ook tijdens mijn onregelmatige werktijden en de wintersport ging ik gewoon door met ‘PowerSlimmen’. Uiteindelijk heb ik mijn doelen behaald door het volgen van het PowerSlim programma onder begeleiding van Willy. Mijn vetmassa en het visceraal vet is behoorlijk afgenomen en ik ben dus veel beter in balans. Kortom het PowerSlim programma is een echte aanrader. PowerSlimmen ging bij mij vanzelf door het enorme assortiment én de begeleiding van Willy van Loon. Willy ontzettend bedankt!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer