Sandra Bergman 48 jaar uit Purmerend

Ik ben weer verliefd op mezelf!*

Via mijn vriendin Natasja vernam ik dat er in Alkmaar een PowerSlim center werd geopend onder de naam “AnoukCoacht”. Zij had eigenaresse en PowerSlim Coach Anouk Kabel benaderd voor een kennismakingsgesprek en ook ik was gelijk enthousiast. Al tijden voelden mijn gewrichten niet optimaal, afvallen was echt nodig. Ik heb ook een afspraak bij Anouk gemaakt.

Anouk vertelde me dat ik 6 keer per dag mocht eten en toch resultaat zou hebben. In het begin was ik wat sceptisch maar wat is het goed gegaan! Ik kom steeds dichter bij mijn einddoel en met mijn super motiverende coach Anouk gaat dat zeker lukken. Ik ben weer verliefd op mezelf en kijk maar wat graag naar mezelf in de spiegel.

PowerSlim geeft me de mogelijkheid om toch met mijn gezin mee te eten met hier en daar een kleine aanpassing en ik heb daardoor niet het gevoel dat ik op mijn gewicht moet letten. Ik wil iedereen PowerSlim adviseren en als je in Alkmaar of omgeving woont is het PowerSlim Center “AnoukCoacht” een aanrader!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer