Winkelwagen
Terug

50 jaar uit Purmerend

"Ik ben weer verliefd op mezelf!*"

Via mijn vriendin Natasja vernam ik dat er in Alkmaar een PowerSlim center werd geopend onder de naam “AnoukCoacht”. Zij had eigenaresse en PowerSlim Coach Anouk Kabel benaderd voor een kennismakingsgesprek en ook ik was gelijk enthousiast. Al tijden voelden mijn gewrichten niet optimaal, afvallen was echt nodig. Ik heb ook een afspraak bij Anouk gemaakt.

Anouk vertelde me dat ik 6 keer per dag mocht eten en toch resultaat zou hebben. In het begin was ik wat sceptisch maar wat is het goed gegaan! Ik kom steeds dichter bij mijn einddoel en met mijn super motiverende coach Anouk gaat dat zeker lukken. Ik ben weer verliefd op mezelf en kijk maar wat graag naar mezelf in de spiegel.

PowerSlim geeft me de mogelijkheid om toch met mijn gezin mee te eten met hier en daar een kleine aanpassing en ik heb daardoor niet het gevoel dat ik op mijn gewicht moet letten. Ik wil iedereen PowerSlim adviseren en als je in Alkmaar of omgeving woont is het PowerSlim Center “AnoukCoacht” een aanrader!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer