Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Leerdam

"Ik dacht dat ik gezond at...*"

PowerSlimmer van de maand November 2017

Wat voelde ik me ongelukkig, eerder dit jaar. Na de geboorte van mijn zoontje, vier jaar geleden, kwam ik maar niet meer terug op mijn oude gewicht. Hoe dat kwam was me een raadsel. Ik sportte regelmatig en ik at toch gezond en koos gezonde producten: volkorenbrood, veel fruit en mueslirepen…

Op een middag kwam ik mijn collega Corina tegen. Ik herkende haar haast niet: wat was ze prachtig afgevallen. In korte tijd had ze haar streefgewicht, dat ze samen met een coach had opgesteld, bereikt. Ze was weer gaan hardlopen en voelde zich superfit. Ze vertelde me dat ze met het PowerSlim programma was afgevallen, gewoon in mijn eigen woonplaats Leerdam.

Ik heb met mijn man overlegd en nog diezelfde week een afspraak gemaakt met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde me uit hoe PowerSlim werkt: je gaat niet zozeer minder, maar anders eten. De producten van PowerSlim zijn koolhydraatarm, maar eiwitrijk. Per dag eet je zes keer en mag je lekker veel groenten en vis, vlees of kip. Ik twijfelde nog even, omdat ik allergisch ben voor chocolade en omdat wij geen varkensvlees eten. Maar Willy gaf aan dat er voldoende keuze is en dat kip of vis prima voedingsmiddelen zijn.

In de zomer ben ik gestart met PowerSlim, nu heb ik mijn streefgewicht bereikt en voel ik me geweldig! Wat PowerSlim me gebracht heeft? Ik heb nu beter inzicht in mijn manier van eten. Ik dacht dat ik gezond at, maar eigenlijk at ik teveel koolhydraten en suikers. Ik heb weer plezier in koken en kan goed variëren met groenten. Zowel tussen de middag als ’s avonds besteed ik wat meer aandacht aan het eten en dat bevalt mij (en mijn huisgenoten) heel goed. Ik sta ervan versteld wat voor lekkere gerechten je kunt maken met bijvoorbeeld wat extra kruiden!

Dat het zo gemakkelijk is vol te houden en te combineren met je gezin en activiteiten had ik niet verwacht. Zelfs tijdens onze vakantie ben ik nog afgevallen! Voor PowerSlim sportte ik al graag, maar nu heb ik er nog meer plezier in. Ook staat kleding veel leuker, ik ben weer helemaal blij met mezelf! Door dit alles ben ik veel vrolijker en ik vind het fijn dat anderen dat ook zien. Ik krijg nu veel complimenten en daar geniet ik volop van! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer