Winkelwagen
Terug

56 jaar uit Schoonhoven

"Ik dacht dat ik goed bezig was* "

In augustus 2022 besloot ik een grote verandering in mijn leven door te voeren. Op 54-jarige leeftijd, midden in de overgang en met een drukke baan, woog ik 70,6 kg. Dit gewicht zorgde ervoor dat ik me niet goed voelde en mijn favoriete kleding paste me niet meer. Hoewel ik dacht dat ik goed bezig was met mijn voeding en gezondheid, toonde de realiteit iets anders.

Een ‘voorgekauwd’ plan

Het was op dat moment dat ik besloot te starten met PS. food & lifestyle en ik terechtkwam bij Annemarie Weijens een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. De belangrijkste reden voor deze keuze was het starterspakket. Dat als een "voorgekauwd" plan perfect was voor iemand zoals ik, die worstelde met maagproblemen en behoefte had aan een eenvoudige, duidelijke richtlijn.

Ik heb het niet als zwaar ervaren

De resultaten waren verbluffend. Binnen zes maanden verloor ik ongeveer 15 kg. Het meest verrassende voor mij was dat ik het programma niet als zwaar heb ervaren. Dankzij de continue steun, de wekelijkse consulten en tips via WhatsApp van Annemarie was het traject verrassend eenvoudig te volgen. Het simpele schema, dat me bevrijdde van het constant moeten tellen van calorieën, paste naadloos in mijn dagelijks leven.

Deze steun speelde een cruciale rol in mijn reis, vooral op momenten dat ik te maken had met valkuilen zoals etentjes, feestdagen, ziekte of vakanties. Maar met de geleerde lessen, waaronder het belang van regelmatige beweging en veel water drinken, kon ik deze uitdagingen overwinnen.

Niet alleen een streefgewicht, maar een levensstijl!

Nu voel ik me "fijn op de rit". Ik heb niet alleen mijn streefgewicht bereikt, maar ook een nieuwe levensstijl aangenomen die ik nog steeds met enthousiasme volg. Mijn favoriete PS. food & lifestyle gerechten, zoals de pittige tomatensoep, de zalm met asperges en gepofte tomaatjes, zijn niet alleen bij mij, maar ook bij mijn gezin geliefd.

Daarnaast heb ik zelfs mijn zus kunnen aansteken met mijn enthousiasme voor gezond eten, om ook deel te nemen aan het PS. food & lifestyle programma. Ik ben dan ook supertrots hoe zij haar pad momenteel bewandelt.

Overtuigd dat ik op gewicht zal blijven

Het behouden van mijn gewicht na het bereiken van mijn doel is een reis op zich geweest. Nu, anderhalf jaar later ben ik nog steeds bezig met het vinden van het gewicht dat écht bij me past. Met de kennis dat ik een marge heb waarbinnen ik kan werken, weet ik wanneer ik strenger moet zijn als ik daarbuiten ga! Ik ben ervan overtuigd dat ik op gewicht zal blijven, gewapend met de kennis en gewoontes die ik tijdens dit programma heb opgedaan.

Gaat verder dan gewichtsverlies

Aan anderen die hun eigen reis naar een gezonder leven beginnen, zou ik willen zeggen: zoek naar regelmaat in je leven, maar weet dat het oké is om af en toe ‘uit te glijden’.

Wat PS. food & lifestyle voor mij heeft betekend, gaat verder dan gewichtsverlies; het heeft mij en mijn gezin een nieuwe, gezonde levensstijl gebracht die ik met trots blijf voortzetten.

Annemarie
Coach van Shirley

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer