Miranda Werts 43 jaar uit Kerkdriel

Ik dacht: zie je wel, ik kan het wel!*

Ik kamp al vanaf de geboorte van mijn dochter (13 jaar) met overgewicht. Ik wilde me graag weer fijner, fitter en gezonder voelen.

Via een collega hoorde ik positieve verhalen over Super Shape. Ze was zo enthousiast, dat ik dacht: ‘Dat wil ik ook proberen!’ 

Ik keek heel positief tegen het PowerSlim programma aan, want ik zag goede resultaten. Ook de begeleiding van de coaches, die ook diëtist zijn, sprak me erg aan. Een mooie stok achter de deur. 

Ik dacht: “Dit is het laatste dieet dat ik ga proberen!”. Ik had al meerdere diëten geprobeerd maar behaalde steeds niet het gewenste resultaat.

Ik voel me nu veel fijner en beter. En dat straal je dan ook uit. Ik vind het zo fijn dat ik nu weer alles aan kan. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.

Mijn grootste uitdagingen waren de weekenden en feestjes. Er staat dan altijd wel iets lekkers op tafel en bij een feestje hoort een wijntje. Gelukkig zitten er tussen de vele PowerSlim producten ook lekkere hartige en zoete hapjes, die ook superlekker smaken. Die nam ik dan mee. 

Daarnaast zag ik mijn doel iedere week dichterbij komen. Daar word ik ook super enthousiast van. Dan laat je dat taartje of die chipjes veel gemakkelijker staan.

Het is zo leuk om iedere week dichter bij je doel te komen. Ik dacht: “Zie je wel, ik kan het wel!”. Ik ben echt trots op mezelf, dat dit me gelukt is geeft me meer zelfvertrouwen. Had ik dit maar eerder gedaan.

Ik vind het PowerSlim programma superfijn! Het voelt ook niet echt als diëten. Ik ben zo blij dat ik bij Super Shape terecht ben gekomen. 

Ik kan het dan ook iedereen aanraden. De begeleiding door mijn PowerSlim coaches Eveline en Michelle is ook heel fijn. Ik ben nu veel bewuster van wat ik eet en drink. Dat helpt enorm om straks ook in balans te blijven.

Eveline
Coach van Miranda Werts

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer