Winkelwagen
Terug

62 jaar uit Oldebroek

"Ik draag nu 3 kledingmaten minder!*"

Begin april ben ik bij Cyelle, Voedingsadvies en Coaching in Wezep binnen gestapt om begeleid te worden bij het afvallen. Ik had al op allerlei manieren geprobeerd om af te vallen, maar het lukte tot nu toe niet. Tot ik hoorde van het PowerSlim afslankprogramma waar ik begeleid zou worden door Dianne uit de Fles van Cyelle.

In eerste instantie had ik geen idee over het PowerSlim programma, maar mijn vrouw overtuigde mij van de zeer persoonlijke sfeer bij Cyelle. Dit sprak mij erg aan en ik heb me aangemeld voor een vrijblijvend intakegesprek.

Meteen voelde ik mij hier helemaal op mijn gemak. Voedingscoach Dianne, die mij gedurende de afvalrace begeleid heeft, is een zeer betrokken, prettig persoon, waar ik gedurende het gehele traject heel veel aan gehad heb.

Eigenlijk ging het vanaf het begin meteen al heel goed. Het is een zeer makkelijk te volgen dieet, heel duidelijk en met makkelijk te bereiden gerechten die je volgens het PowerSlim kookboek volgt. De producten van PowerSlim zijn bijzonder smaakvol en gezond en ik heb geen enkel moment een hongergevoel gehad, wat ik bij andere diëten wel vaak had. Daarnaast was het makkelijk in te passen in mijn dagelijks leven. Zeer regelmatig heb ik zakelijke etentjes en vergaderingen, waarbij de nodige hapjes geserveerd worden. Ik kon tijdens deze meetings gewoon mijn PowerSlim producten nuttigen.

Ik voel me nu stukken beter dan voor het afslankprogramma, ik heb veel meer energie. Je wordt zó bewust gemaakt van alles dat ik ook meteen meer ben gaan bewegen, maar op mijn eigen tijd en manier. Ik ben namelijk veel gaan wandelen. Zo is langzaam mijn hele levenspatroon veranderd.

Nu, een klein half jaar later, met zelfs een aantal weken vakantie ertussen, is het gelukt! Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “Jan wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding van Cyelle ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma bij Cyelle voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer