Winkelwagen
Terug

52 jaar uit Gorinchem

"Ik durf weer te stralen!*"

In december 2021 vierde ik mijn 50e verjaardag op Curacao. Ik wist mijn maat, maar toen ik mijn vakantiefoto’s bekeek, besloot ik dat ik dit niet langer meer wilde. Daarnaast merkte ik dat ik minder energiek was en voelde ik mezelf ook niet meer zo aantrekkelijk.

Om die reden ben ik me begin 2022 gaan oriënteren op manieren om dit gewicht kwijt te raken. Via collega’s op mijn werk hoorde ik over het PS. food & lifestyle programma. Ik hoorde ook over hun ervaringen, dat klonk mij goed in de oren. Zodoende ben ik op de website van PS. food & lifestyle op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt. Zo kwam ik uit bij Sanne Bronkhorst van Beauty Bronkhorst.

Werk aan de winkel

In mei had ik mijn intake bij Sanne. Ik startte met een gewicht van 87,8 kilo. Dat betekende werk aan de winkel voor ons beiden. Ik ben begonnen met het starterspakket. Een doos met allerlei producten en recepten voor 7 dagen. Vanaf dag 1 merkte ik hoe makkelijk het was om een doosje te hebben met 6 voedingsmomenten erin. De maaltijden waren voldoende voor mij en wanneer ik na zo’n 2,5 uur trek begon te krijgen, mocht ik een tussendoortje. Hierdoor was er geen enkele reden om te gaan snaaien.

Wat ik fijn vond aan het starterspakket, is dat ik al een groot gedeelte van de producten kon proeven. Daardoor wist ik na een week al wat ik wel of niet lekker vond. Ook bij mijn coach was er gelegenheid om producten te proeven, zodat ik maaltijden en tussendoortjes kocht die ik lekker vond. Het eten van producten die ik lekker vond, maakte het afvallen een stuk makkelijker.

Met het thuisfront mee eten verliep goed. Ik liet dan gewoon de koolhydraatbron weg en verving deze door producten van PS. food & lifestyle. Met name de wraps waren (en zijn nog steeds) favoriet. In de wrap smaakt iedere groente- en vleessoort prima, waardoor ik veel kan variëren. Het enige dat ik miste tijdens het programma, was fruit.

Een geweldig resultaat!

Iedere week viel ik ongeveer één kilo af. Uiteindelijk bouwden we het aantal koolhydraten op, waardoor ik minder PS. food & lifestyle producten at. We werkten naar een eetpatroon waar ik mee verder kon en vond het fijn om weer fruit toe te voegen.

Uiteindelijk ben ik in 5 maanden 17 kilo afgevallen! Ik zie er een stuk frisser uit, voel mij veel energieker en straal meer dan voorheen.

Het gevoel dat ik er niet alleen voor stond

Ik heb echt geleerd om gezonde keuzes te maken en ga er voor zorgen dat ik nooit meer zoveel kilo’s ga aankomen. Ik weet nu wat mij te doen staat en mocht dat niet lukken dan klop ik even bij mijn coach aan.

Ik vond het heel fijn dat ik werd begeleid tijdens, maar ook na het afvallen. Ik deed het op deze manier niet alleen en kreeg nuttige tips mee.

Ik heb gedurende mijn leven de nodige diëten gevolgd, maar PS. food & lifestyle werkt effectief. Het gaat echt om een leefstijl verandering. Door de grote verscheidenheid aan producten vond ik het lang en goed vol te houden.

Vanwege mijn enthousiasme is een van mijn vriendinnen inmiddels ook op haar streefgewicht. Ik kan het eigenlijk een ieder aanraden die zoekende is om af te vallen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer