Winkelwagen
Terug

58 jaar

"Ik eet nu meer, maar gezonder*"

Net zoals velen sukkel ik al jaren met mijn gewicht en eetpatroon. Het eeuwige gevecht van gewicht verliezen en weer aankomen. Ik heb al zoveel geprobeerd maar het resulteerde altijd in meer gewicht.

Ik heb eigenlijk twee moeilijkheden: ik ben een emotie-eter, dus mijn emoties bepalen wat ik eet, en ik ben een Bourgondiër en ga graag uit eten.

Op een gegeven moment was ik het helemaal beu. Ik had al van alles geprobeerd maar uiteindelijk had geen enkel programma mij het gewenste resultaat kunnen geven.

Toen ik op Facebook een ervaringsverhaal voorbij zag komen van een PowerSlimmer ging bij mij de knop op. Ik maakte een afspraak met de PowerSlim coach en besloot om een einde te maken aan mijn ongezonde levensstijl.

Ze legde me op een eenvoudige manier het PowerSlim programma en ik heb direct besloten om ermee aan de slag te gaan. We hebben een meting gedaan, en het startpunt was vastgelegd.

Ik wilde graag voor een effectieve start gaan en wachtte daarom tot na de feestdagen. 2 Januari ben ik gestart. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Letterlijk en figuurlijk!

Door de weekmenu’s, de doosjes en de boodschappenlijstjes was het eenvoudig om het programma te volgen. En ik stond versteld van de resultaten die ik behaalde! Dat was me nog nooit eerder gelukt, met geen enkel programma, en had ik ook niet verwacht. Ik at meer, maar gezond.

Mijn coach was ook altijd beschikbaar als ik vragen had. Die één-op-één-opvolging vond en vind ik nog altijd heel belangrijk. Je bent geen nummertje. Onze wekelijkse gespreken doen me heel goed.  Als het eens wat minder gaat, dan kan ik mijn ei bij haar kwijt. Ze geeft me tips of bespreekt bepaalde onderwerpen met me.

Ik voel mij nu al veel beter in mijn vel en ben super trots op mezelf. Ik ben er nog niet maar ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel zal halen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer